Cases

CASES

Én case siger mere end 1.000 ord

De virksomheder, organisationer og offentlige institutioner vi arbejder sammen med, dækker hele byggebranchen fra skitserende arkitekter og shopfitters, over projekterende ingeniører og entreprenører til bygherrer og driftsselskaber. Nogle af vores kunder køber software og hardware hos os, mens andre benytter rådgivning og services. De fleste bruger os dog som en samarbejdspartner, hvor rådgivning omkring metode og proces, bl.a. handler om OpenBIM og mulighederne med små, billige, fleksible programmer, samt at fokusere på sine kerne kompetencer og lade andre om, f.eks. opmåling, koordinering, kvalitetssikring, etc.

Hos BIM Equity er vi så heldige, at få lov til at blive en del af vores kunders projekter. Fra support på tegnestuen, brugerinddragelse, pilotprojekter og whitepapers til kvalitetssikring, digitalisering og opmåling som service, styrker det både og jer, at vi sammen finder løsninger, som bidrager til bedre projekter.

Vi ved at BIM er smart og effektivt, men vi ved også at BIM kan være svært og komplekst. Nogle gange er den bedste løsning, at bede om hjælp eller at få friske øjne til at vurdere hvilke frugter der hænger lavest.

Implementeringen af BIM er en en kontinuerlig proces, hvor nye værktøjer, og metoder bidrager til fortsat optimering og nye muligheder for ydelser.

Kig med herunder hvor et lille udvalg af kunder og projekter viser nogle af de områder, som BIM Equity bevæger sig under…

CASE:

POLYFORM

POLYFORM er en tegnestue med en holdning til arkitektur og menneskerne i den. Projekterne strækker sig fra landskabsopgaver til bygningsværker og tegnestuen oplever for tiden en stor vækst. BIM og især OpenBIM er en del af POLYFORM, da det styrker samarbejdet internt og på tværs af faggrænser og softwareplatforme. Derfor har ord som BIM Server og IFC-udveksling blevet en naturlig del af medarbejdernes ordforråd. Bedre samarbejde og kommunikation betyder bedre projekter og gladere beboere og brugere.

KONTAKT OS

Vil du vide mere om hvad vi laver, så skriv til os hér...