GRATIS WEBINAR – ARCHICAD SOM DESIGNVÆRKTØJ

 

Fredag d. 22 juni kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter.

Design er lig arkitekternes frihed til at afprøve, teste og løbende forbedre deres visioner. Derfor er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele workflowet — også i de helt tidlige faser — det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.

BIM som designværktøj
Fredag d. 22. juni kl. 13 – 13.45 viser Thomas Graabæk, arkitekt MAA og partner BIM Equity, hvordan ARCHICAD fungerer som designværktøj. I løbet af 45 minutter bliver du gennem tips og tricks, krydret med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer, klogere på, hvordan du som arkitekt kan anvende ARCHICAD til at styrke din kreativitet.

Tilmelding til webinaret via dette link >> 

ARCHICAD 22
Webinaret kommer i kølvandet på lanceringen af ARCHICAD 22, der frigives d. 15 juni. ARCHICAD er udviklet af arkitekter til arkitekter og den nyeste version indeholder en række nye funktioner, der gør hverdagen lettere for brugerne. Nyhederne relaterer sig blandt andet til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af softwareplatforme og fagdiscipliner.

SE VIDEO: Design or Modelling

Er du interesseret i at dykke mere ned i de enkelte nyheder i ARCHICAD 22, kan du læse mere på GRAPHISOFTS hjemmeside >> 

 

  • GRATIS WEBINAR – ARCHICAD SOM DESIGNVÆRKTØJ

    Fredag d. 22 juni kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på BIM som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter. Design er lig arkitekternes frihed til at afprøve, teste og løbende forbedre deres visioner. Derfor er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele workflowet — også i de helt tidlige… Se indlæg

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *