Landskabsarkitekt

Landskabsarkitekt

Landskabsarkitekter er kreative og kunstneriske, men skal under projekteringen være konkrete og præcise. I takt med at landskabsarkitekturprojekter bliver mere og mere komplicerede, bliver BIM i stigende grad et nødvendigt udviklings- og projekteringsværktøj. I dag er et landskabsarkitektur sammensat størrelse, og som i andre dele af byggebranchen tænker man i helheder – eksempelvis er et byrumsudviklingsprojekt også et klimasikringsprojekt, mens en center for renhold også bliver en legeplads. Det stiller store krav videndeling og koordinering på tværs af faggruppernes input, hvorfor de indbyggede koordinerings-, skitserings- og projekteringsredskaber i BIM

en uundværlig hjælp. Når der i stigende grad stilles krav til udbud med mængder og udveksling af 3D-modeller er det ikke for at straffe landskabsarkitekterne, men fordi det er et logisk krav i en stadig mere professionel branche.

Hos BIM Equity viser vi med en hands on rådgivning landskabsarkitekterne, hvordan de – på lige fod med byggeriets øvrige parter – kan blive mere konkurrencedygtige med BIM.

Thomas 02

Thomas Graabæk er arkitekt maa og har erfaring fra samarbejde omkring BIM med landskabsarkitekter fra sin tid hos JUUL | FROST arkitekter, og ved hvorfor ikke alt skal være 3D på landskabsprojekter.

Kontaktoplysninger >>

Ikke-navngivet-5

Der var fuldt hus, da BIM Equity og LAND Software holdt et “gå-hejm-møde” for landskabsarkitekter i december 2015.

Læs nyheden hér >>

Skærmbillede 2011-03-07 kl. 20.47.14

BIM skal ikke føles som at udfylde sin selvangivelse på nettet. ARCHICAD er et intuitivt, grafisk, fleksibelt BIM-program, der skubber dig i den rigtige retning frem for at stå i vejen.

Læs om ARCHICAD hér >>

Video:

BIM FOR LANDSCAPE

Om man kan modellere en terrænprofil med udskåret vej og SLA-sti, samt en støttemur og lidt vådt på bare 2 minutter. – Sagtens! Gentlemen start your engines…