Twinmotion

REALTIME VISUALISERING

Simulering af by, bygning og landskab

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

TWINMOTION

Space in Motion

Twinmotion er ikke som de fleste visualiseringsprogrammer, der laver billeder eller animationer. Twinmotion laver nærmere simuleringer af rum, byer og landskab, som man udforsker på egen hånd. Scenen “renderes” mens man oplever modellen og man kan derfor selv vælge hvor man vil gå, hvilken retning man vil kigge, hvilken årstid og hvilken tid på døgnet man vil se. – Man kan sågar også vælge en fase af byggeprocessen, hvis det interesserer én.

Når modellen er importeret fra f.eks. ARCHICAD, Revit, 3dsMAX, Rhino eller Sketchup “males” overflader på og omgivende landskab opbygges. Mennesker der går, står, taler, kører i bil eller på cykel føjes til i baner, hvilket gør scenen levende. Man kan vælge hvor meget vind der skal påvirke træer og skabe bølger, men også årstiden og tidspunktet ændrer modellen. – Og det kan brugeren ændre undervejs!

Om vinteren falder sne og om efteråret blade – når solen er gået ned tændes der lys i bygninger, gadelamper og på biler og cykler.

Modellen er let at opsætte som scener og det er muligt at gemme alt som én fil, der kan sendes til kunder eller brugere. En række simple knapper i brugerfladen lader modtageren styre rundt i modellen, men også ændre dato, tidspunkt og byggefase.

Det kræver en kraftig computer – af den type der også egner sig til at spille de nyeste computerspil – men kan dog sagtens køre på en bærbar computer. Twinmotion fungerer pt. kun til Windows. Det kan derfor være en god idé, at teste den gratis version før man køber.

IMPORT

Twinmotion kan importere et væld af fil-formater direkte (FBX, DWG, DAE, SKP, C4D og LI3)

INDHOLD

Twinmotion indeholder en række forskellige materialer, indstillelige lyskilder og mere end 500 objekter til at gøre din scene levende.

LANDSKAB

Vælg mellem forskellige beplantning og terrænprofiler fra ørkener til bjerge, med mulighed for at formgive omgivelserne ved at løfte eller sænke overfladen og “male”  med materialer.

EFFEKTER

Indstil kameraets dybdeskarphed, vignet og lensflare. Vælge scenens farve eller tilføj et filter, som f.eks. “White Model”, “Black & White” eller “Sketch”.

VIDEO:

TWINMOTION 2016

Den nyeste version af Twinmotion har fået en masse nye funktioner, men bibeholder essencen af programmet: Smukke animationer i real-time. Med Twinmotion 2016 er det blevet lettere at sende modellen ud til kunder.

Læs mere om Twinmotion på deres internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMOVERSION

Download Twinmotion gratis som demoversion.

KONTAKT OS...

Vil du vide mere om Twinmotion, så skriv til os