Total4BIMm

TÆND FOR BIM

...Og få mere ud af din totalstation

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

TOTAL4BIMm

BIM-plugin til eksisterende totalstationer

Total4BIMm er software, der kobler en almindelig totalstation med BIM-programmet på en bærbar computer. Totalstatonen er en manuel lasermåler, som i dag benyttes af især landmålere og landinspektører. De målepunkter som totalstationen leverer er allerede i 3 dimensioner og kan derfor benyttes til at opbygge objekter i BIM. For at Total4BIMm kan fungere kræver det, at totalstationen har en trådløs Bluetooth-forbindelse og er blandt de understøttede produkter, som bl.a. en række af Leicas totalstationer.

Med Total4BIMm kan totalstationen benyttes til at modellere BIM, på samme måde som Flexijet4BIMm. – Man vælger værktøjet i ARCHICAD og benytter totalstationen til at placere elementerne i BIM-projektet.

Fordelen ved almindelige totalstationer frem for Flexijet er, at de er kraftige og derfor fungerer godt udendørs. De er præcise på lange afstande i dagslys og med kikkertsigte, kan man validere målepunkter på svært tilgængelige steder. Modsat Flexijet er almindelige totalstationer ikke motoriserede og kan ikke automatisk kalibrere sig ved en ny opstilling eller styres med fjernbetjening.

LIFA LANDINSPEKTØRER

Video:

Kunderne efterspørger i stigende omfang BIM, og derfor har LIFA Landinspektører valgt at opgradere deres eksisterende totalstationer med Total4BIMm, der giver en trådløs kobling til ARCHICAD så BIM-projektet kan modelleres på stedet – direkte fra totalstationens målepunkter.

KONTAKT OS

Vi sidder parat til at besvare dine spørgsmål omkring Total4BIMm