Cloud Client

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

CLOUD CLIENT

½ app + ½ cloud service = fuldt opmålingssystem for mindre virksomheder

Opmålinger handler ikke kun om at registrere og målsætte en bygning eller nogle rum, men i høj grad om at videregive oplysninger og viden.

OrthoGraph Cloud Client er en “app” til Android eller iOS, hvor man let skitserer rum og derefter sætter præcise mål på – evt. med en håndholdt lasermåler, der kan kommunikere trådløs med programmet på din tablet. Men det er samtidig en “cloud service”, hvor projekterne deles i “skyen” og kan flyde mellem medarbejdere uden man mister viden om projektet eller at mål skal tages flere gange.

Ved at lave en opmåling i 3D med “intelligente” objekter, der indeholder egenskaber og informationer, samt vedhæfte billeder fra stedet, er risikoen for at informationer mangler minimeret og udgiften til gentagne opmålinger elimineret.

BIM handler i høj grad om samarbejde og udveksling af viden, og Cloud Client er et 100% fuldblods BIM-program, selv om det kører på iPads og Android tablets. Tegninger printes eller eksporteres som PDF/DWG og 3D-modellerne eksporteres til IFC eller direkte til ARHICAD via et plugin.

Koblet med projektstyring i “skyen” bliver systemet meget stærkere end bare et opmålingsprogram. Man kan f.eks. modellere de ændringer eller ombygninger man er blevet enig med kunden om, og dele dem med de udførende over nettet.

Der er flere forskellige pakker af Cloud Client alt efter hvor stor en løsning virksomheden ønsker. Der er særlige licenser for mester og lærling, med forskellige funktioner og rettigheder tilknyttet. Dette sikrer en god arbejdsgang omkring systemet, og samtidig undgår man, at for mange funktioner gør programmet kompliceret at benytte.

Video:

16 MOST IMPORTANT FEATURES OF ORTHOGRAPH

Èt program, som kan SÅ meget – og så på en iPad eller Android tablet! Genkender skitser, opretter rum, måler rum med diagonaler, trådløs kobling til håndholdte lasere, modellering af krumme vægge, navigation i 3D, døre/vinduer med egenskabsdata (BIM), fast inventar og møblering, vedhæft fotos fra stedet, eksport til CAD (DWG), BIM (IFC + ARCHICAD) og PDF, samt mængdeudtræk og styklister. Det er BIM på en tablet!

KONTAKT OS

Hvis du vil vide mere om Orthograph Cloud Client