Symetri

SKAB ORDEN I DINE DATA

Datahåndtering til komplekse projekter

SYMETRI – Addnode Group

Gør hemmelig viden synlig...

Addnode Design Management er en af Nordeuropas største udviklere af IT-systemer for blandt andet byggebranchen, med afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Storbritannien. Virksomhedens fokus er på at reducere udgifter ved at optimere processer.

I Danmark er Addnode repræsenteret af firmaet Symetri, det tidligere Cad Quality. Symetri og Addnode Group har arbejdet med BIM siden 2004 og har på flere projekter kombineret det med LEAN-metoden for at optimere byggeprocessen.

Dette er bl.a. på store nordiske hospitalsprojekter, som Nya Karolinska Solna i Stockholm, der med sine 330.000 kvm, 12 etager og 11.000 rum har en størrelse og kompleksitet, der kræver et ekstremt optimeret workflow for BIM og datahåndtering.

Erfaringerne fra dette projekt har været med til at forme cloud-løsningen BIMeye som kom til verden i 2012 og den dag i dag danner rygraden i store virksomheder og komplekse projekters datahåndtering.

BIMeye 03 Small

BIMeye er en web-baseret løsning for håndtering af alle de BIM-data, der skabes i projekt-modellerne. En løsning, der skaber værdi af I’et i BIM.

Læs mere hér >>