BIMeye

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

BIMEYE

Samler informationerne i din Bygningsmodel

Med BIMeye får du et cloud-baseret datahåndteringssystem, som gør BIM-projektet hurtigere at administrere og løfter kvaliteten af informationerne knyttet til modellen. På denne måde sikres data fra første skitse og projekteringen videreføres til udførelsen og den efterfølgende drift.

BIMeye består af en række mindre programmer, der gør det muligt at arbejde smartere med BIM – uanset hvilket BIM-program du benytter. Netop derfor kan BIMeye også bygge bro mellem rådgivernes BIM-programmer og informationerne i deres fag-modeller. Alle får adgang til mere information om projektet på et tidligere tidspunkt i processen – en transparens, der styrker samarbejdet og løfter kvaliteten af byggeriet.

Informationerne flyttes til et centralt sted, hvor medarbejderne har adgang til dem uden brug af BIM-programmer. Det er muligt at administrere og tilføje ny data til projektet. Sikkerheden er i top med indbygget backup-system og styring af rettigheder for grupper af brugere. Data synkroniseres med Revit, Tekla og ARCHICAD via plugins. Fra BIMeye er der mulighed for eksport til blandt andet Excel og PDF.

BIMeye er udviklet på baggrund af mange års byggeerfaringer i tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører og entreprenører. Erfaringerne viser, at der er et stort behov for større gennemsigtighed og tættere samarbejde mellem byggeriets aktører og interessenter. Derfor er BIMeye i dag et centralt værktøj på store projekter hos bl.a. NCC, LINK Arkitektur og C.F. Møller Arkitekter.

BIM ASSET MANAGER

Med BAM kan du administrere alle BIM-modellens objekter. Alle bygningsdele fra Revit, Tekla, ARCHICAD og IFC kan styres i BAM.

DOOR MANAGER

Med DOOR MANAGER kan du og resten af projekt-teamet oprette, ændre, sortere og udgive dør-specifikationer, også på tværs af adskillige BIM-modeller i samme projekt.

INTERIOR MANAGER

Med INTERIOR MANAGER bliver al viden om inventar og indretning tilgængeligt i en struktureret database på tværs af flere model-filer i samme projekt.

ROOM MANAGER

Med ROOM MANAGER styrkes samarbejdet omkring data fra rum-objekter, f.eks. i forhold til rumklassifikation, nummerering og funktionsprogrammering fra “prejekt” og de første skitser til drift og vedligehold.

KONTAKT OS

Hvis du vil vide mere