AMBITIØS SALES MANAGER TIL DANMARKS FØRENDE BIM-RÅDGIVER


BIM er i rivende udvikling – og branchen har brug for din hjælp! BIM Equity søger en ambitiøs og selvmotiverende Sales Manager, der vil være med til at effektivisere den danske byggebranche. 

Hos BIM Equity hjælper vi byggeriets parter med at implementere de digitale værktøjer, der i disse år revolutionerer byggebranchen. Vi har en stærk position på det danske marked med en høj kendskabsgrad og en omfattende viden om, hvor byggebranchen bevæger sig hen i takt med, at BIM bliver mere og mere udbredt.

Vi arbejder blandt andet med

 • Salg af software til byggebranchen
 • Digitaliseringsopgaver
 • Rådgivning, analyser og implementering
 • Kurser, uddannelse, certificering og support
 • Seminar, workshops, konference og events

 Vores kunder består af et bredt spektrum af den danske byggebranches aktører og udgør blandt andet arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer og driftsorganisationer. Vi er et dedikeret team, der brænder for BIM, og hvordan implementeringen af BIM skaber værdi for vores kunder – og så har vi det sjovt undervejs.

Ambitiøs Sales Manager
Vi søger en ambitiøs og selvkørende Sales Manager, der vil være med til at effektivisere dansk byggeri ved at implementere BIM teknologi på et fagligt højt niveau hos rådgivende og udførende i branchen. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet

 • at tage kontakt til og følge op på leads
 • at skabe mersalg til vores eksisterende kunder
 • at varetage opsøgende salg til byggeriets aktører
 • at rådgive vores kunderne om, hvordan vores software-løsninger både skaber værdi for dem og deres kunder

Du får i høj grad mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Vi er relativt åbne omkring din baggrund, men umiddelbart forestiller vi os, at den rette kandidat kan nikke anerkendende til en af de to nedenstående profiler.

Du har enten erfaring som arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør og har med succes prøvet kræfter med kundekontakt, opsøgende salg og/eller tilbudsgivning – og eller det, der ligner. Alternativt bestrider du p.t. en stilling som sælger eller key account manager for anden leverandør af CAD/BIM software og ønsker nye udfordringer.

DOWNLOAD STILLINGSOPSLAGET SOM PDF 


Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Thomas Graabæk, partner og BIM-rådgiver, på 26 28 5306 eller tg@bimeqt.com Du er også velkommen til at besøge www.bimeqt.dk for at se hvad vi laver, og hvem vi er.

Ansøgning
Send din ansøgning mærket ”Sales Manager BIM” til tg@bimeqt.com snarest muligt, da vi læser ansøgningerne i takt med, at vi får dem ind og holder løbende jobsamtaler. Seneste ansøgningsfrist er 31. oktober – men vi hører som sagt meget gerne fra dig inden.

 • Københavnske tegnestuer søger arkitekter og bygningskonstruktører…

  Der er gang i byggebranchen i disse dage og flere steder mangler der kompetente medarbejdere. To af vores ARCHICAD-tegnestuer søger både arkitekter og bygningskonstruktører. HOLM & GRUT søger 2-3 medarbejdere til en række nye projekter, bl.a. i Københavns Lufthavne. Tegnestuen eftersøger både arkitekter og bygningskonstruktører  – og gerne med ARCHICAD-erfaring. Har du lyst til nye udfordringer,… Se indlæg

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *