Arkitekt

Arkitekt

Arkitekten er med hele vejen – fra første skitse til fem års-eftersyn. Med BIM kan arkitekter skabe og optimere byggeprojektet, samtidig med at de sikrer kvaliteten og koordinerer idéer med deres samarbejdspartnere. I takt med at arkitekternes roller ændrer sig, og de som rådgivere både skal forholde sig til arkitektur, processer samt økonomi, bliver BIM et uundværligt redskab. At det offentlige stiller krav om IKT-afleveringer på større projekter, gør blot BIM endnu mere relevant.

Med vores gennemarbejde BIM work-flow hjælper vi arkitekter med at få det optimale ud af BIM – fra start til slut. Konkurrencefordelene er til at tage at føle på for alle parter – uanset om man er rådgiver, samarbejdspartner, bygherre, udførende eller slutbruger får man potentielt glæde af arkitekternes BIM-projekter.

Thomas 02

Thomas Graabæk er arkitekt maa og har 10 års tegnestueerfaring – som skitserende og projekterende. Han har den nødvendige erfaring med alt fra konkurrencer og visualisering til klassifikation og IFC-udveksling.

Kontaktoplysninger >>

ARCHICAD Start Edition

Hvorfor bruger Lundgaard & Tranberg, Henning Larsen, Schønherr og ca. 100 andre danske tegnestuer ARCHICAD? Måske fordi, det er det bedste BIM-program til arkitekter.

Læs mere om ARCHICAD hér >>

BIG

Hvis de mest kreative og konceptuelle arkitekter skal benytte BIM, kræver det at værktøjet er intuitivt, fleksibelt og kobler til f.eks. Rhino og Grasshopper.

Læs om hvordan BIG startede med BIM >>