BIM-KURSER – BLIV EN DEL AF DEN DIGITALE UDVIKLING

 

BIM Equity er en af landets førende kursusudbydere inden for det digitale byggeri. Vi underviser både i specifikke emner og udbyder også kurser, der bredt favner det digitale byggeri og kæder det hele sammen i et optimeret work-flow. Vi udbyder kurser i eget regi og i samarbejde med Nohrcon, der er specialiseret i kurser og konferencer inden for byggeriet.

Praksisorienteret undervisning
Målet med vores kurser er at gøre kursisterne fortrolige med de nyeste digitale redskaber og processer. Undervisningen er praksisorienteret, hvilket giver dig en sikkerhed for at du kan anvende din nye viden med det samme.

Fedt med en underviser, der kunne tilrette kurset efter vores spørgsmål  Rune Svendsen, Lundgaard & Tranberg arkitekter.

Kurser i Danmarks to største byer
Vi har kontorer i København og Aarhus og udbyderkurser i landets to største byer. Vi holder til i moderne faciliteter, tilbyder omfattende forplejning og imødekommende service.

Interesseret i et kursus?
Besøg vores kursusside og se hvilke af vores kurser, der passer til dine behov. https://bimequity.dk/uddannelse/

Har du en ide til et skræddersyet BIM-kursus, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 220 520 eller info@bimeqt.com.


Kommende kurser / arrangementer

Kommende arrangementer er blandt andet:

  • ARKITEKTSKOLEN AARHUS ERHVERVER VR STUDIO

    Torben Nielsen Rektor Arkitektskolen Aarhus. Foto: Thomas Lillevang   Digital dannelse er en forudsætning for at kunne begå sig som fremtidens arkitekt. Derfor skal de studerende på Arkitektskolen Aarhus være fortrolige med de nyeste digitale redskaber, når de om fem år forlader skolen. Arkitektskolen satser på digitalisering som en integreret del af arkitektuddannelsen. Digitale kompetencer… Se indlæg

  • Young Architect

    Som nyuddannet arkitekt er man mester i rum og formgivning, men måske ikke i ligeså høj grad i Bygnings Informations Modellering (BIM), som er den metode, de større tegnestuer benytter til skabe deres projekter. Med BIM slår man 2D-tegninger og 3D-modellering sammen til ét workflow og én fil. Samtidig kan man udtrække mængder og tilføje… Se indlæg

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *