GRATIS BIM-WEBINAR

Tirsdag d. 11. december kl. 10 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter.

ARCHICAD er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele work-flowet er det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.

BIM som designværktøj
Tirsdag d. 11. december kl. 10 afholder Thomas Graabæk, arkitekt MAA og partner BIM Equity, et gratis webinar om ARCHICAD som designværktøj. I løbet af en times tid serverer Graabæk en række tips og tricks, som han krydrer med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer.

Invester en time og bliv klogere på, hvordan du som arkitekt kan anvende BIM til at optimere dit arbejde. Udover ARCHICAD vil der også blive vist eksempler fra Rhino, Grasshopper, BIMx og Twinmotion, samt lidt Virtual Reality.

Tilmelding via linket her >>

 

  • GRATIS ARCHICAD WEBINAR

    Torsdag d. 23. august kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter. Et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele work-flowet er det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter. BIM som designværktøj Torsdag d. 23. august kl. 13 –… Se indlæg

  • GRATIS WEBINAR – ARCHICAD SOM DESIGNVÆRKTØJ

    Fredag d. 22 juni kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på BIM som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter. Design er lig arkitekternes frihed til at afprøve, teste og løbende forbedre deres visioner. Derfor er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele workflowet — også i de helt tidlige… Se indlæg

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *