Cases

CASES

Én case siger mere end 1.000 ord

Hos BIM Equity er vi så heldige, at få lov til at blive en del af vores kunders projekter. På alt fra support på tegnestuen, brugerinddragelse, pilotprojekter og whitepapers til kvalitetssikring, digitalisering og opmåling som service styrker det både os og jer, at vi sammen finder løsninger, som skaber bedre projekter.

Implementeringen af BIM er en en kontinuerlig proces, hvor nye værktøjer, og metoder bidrager til fortsat optimering og nye muligheder for ydelser.

Tag et kig nedenunder hvor vi har samlet et udvalg af cases, der viser hvordan vi hjælper vores kunder med at skabe bedre processer og projekter.

CASE:

POLYFORM

POLYFORM er en tegnestue med en holdning til arkitektur og menneskerne i den. Projekterne strækker sig fra landskabsopgaver til bygningsværker og tegnestuen oplever for tiden en stor vækst. BIM og især OpenBIM er en del af POLYFORM, da det styrker samarbejdet internt og på tværs af faggrænser og softwareplatforme. Derfor har ord som BIM Server og IFC-udveksling blevet en naturlig del af medarbejdernes ordforråd. Bedre samarbejde og kommunikation betyder bedre projekter og gladere beboere og brugere.

KONTAKT OS

Vil du vide mere om hvad vi laver, så skriv til os hér...