ARCHICAD

BIM giver især mening for projektering

...men derfor kan det jo også være det bedste værktøj til skitsering og visualisering

LEASE OR BUY? READ MORE

ARCHICAD

BIM skal være nemt og sjovt, for at skabe fantastiske projekter!

ARCHICAD er verdens første BIM-program, udviklet af arkitekter for arkitekter i 1984. I dag er ARCHICAD meget mere, men stadig væk også det samme – et intuitivt proram, som blander smukke 2D-tegninger med lynhurtige 3D-modeller opbygget af parametriske objekter fyldt med egenskabsdata.

ARCHICAD brillierer ved at være let, sjovt, fleksibelt også til et moderne formsprog for konceptuel arkitektur. Programmet indeholder tekniske discipliner som stålkonstruktioner, installationer og energiberegning, samt markedets stærkeste IFC-oversætter, til udveksling med andre BIM-platforme. Alt dette gør ARCHICAD til et program, der opleves som om det skubber én i den rigtige retning, uden de begrænsninger som andre BIM-programmer er præget af.

En af de overbevisende ting omkring ARCHICAD er, at brugerne forelsker sig i softwaren uanset om de udvikler indretning, landskab, bygning og uanset om de er designere, arkitekter, konstruktører, ingeniører eller entrepernører. Den helt specielle måde ARCHICAD fungerer på, er stærkt vanedannende, når man først har

vænnet sig til den. Derfor bliver ARCHICAD ofte et værktøj til alle opgaver omkring én, fra grafisk opsætning til avanceret mængdeudtræk. Dette er dog ofte problemfrit, da ARCHICAD arbejder med et utal af filformater, der gør det let at smide projektet rundt mellem forskellige programmer. Det er det OpenBIM handler om!

ARCHICAD indeholder en række funktioner som f.eks. visualisering, energiberegning, mængdeudtræk, kollisionskontrol, BIM Server og meget, meget mere, og kommer med et indbygget objektbibliotek med over 2.000 yderst avancerede BIM-objekter, der kan tilrettes til nærmest ethvert behov. BIM Equity leverer uden merpris en dansk lokalisering, der indeholder danske objekter, bips lag og tegnings-standarder, CCS-klassifikation og forberedt overførlsel for kalkulation i SIGMA. Dette gør altsammen ARCHICAD til den mest alsidige og komlette BIM-platform på markedet, med masser af ekstra programmer, add-ons, objekter og services fra andre producenter.

NURBS & ALGORITMER

Integration til Rhino og Grasshopper lader dig bruge de programmer du synes løser opgaven bedst

CINERENDER

Integreret visualiserings-modul gør det let at kommunikere dine løsninger, lige så smukt som du tænker dem

SAMARBEJDE

BIM Server lader projekt-teamet arbejde sammen i Teamwork, uden man behøver at vente på hinanden

ALT PÅ ÉN IPAD

BIMx er en BIM-viewer, der giver almidelige mennesker projektet i hænderne, så de ikke vil lægge det fra sig igen

Video:

BIM WITH ARCHICAD

ARCHICAD er har så mange facetter, hvilket gør det til det bedste allround BIM-værktøj. Denne video kommer hele vejen rundt om algorimisk formgivning, skitsering, visualisering, tegningsproduktion, projektering, energiberegning, udveksling med ingeniører og meget, meget mere…

TEST UDEN RISIKO

Hvor andre BIM-programmer føles som en begrænsning, skubber ARCHICAD dig i den rigtige retning. Det skal prøves før man forstår det. BIM Equity tilbyder et 3 måneders pilotprojekt, hvor man kan teste ARCHICAD helt uden risiko.

UDANNELSE & KURSER

BIM Equity har den største erfaring med afholdelse af ARCHICAD-relaterede kurser i Danmark og tilbyder løbende en bred vifte af undervisningstilbud med erfarne undervisere. Find det kursus der passer dine behov bedst eller kontakt BIM Equity for en “skræddersyet” uddannelse til dig eller din virksomhed.

Video:

RECLAIM CREATIVITY

BIM er den røde tråd, der samler 2D og 3D, men som også bliver rygraden i vidensdelen gennem hele byggeprojektet. For denne vision lykkedes, må BIM ikke blive en teknisk disciplin for projektering, men skal i ligeså høj grad være en kreativ process for arkitekter og designere. Med ARCHICAD i hovedrollen, har vi lavet 5 små film om BIM for skitsering.

ARCHICAD TRAINING SERIES

Kom i gang med ARCHICAD helt gratis. ARCHICAD Training Series er 5 forskellige lærings-projekter bestående af en PDF-guide (der kan printes), ARCHICAD-filer og video-klip af processen.

Video:

Algoritmisk Design med Rhino og Grasshopper

ARCHICAD er et oplagt værktøj til skitsering og projektering. Nogle projekter stiller dog så høje krav til formgivningsprocessen, at det kan give mening at udvide ARCHICADs værktøjspalette. ARCHICAD kan integreres med programmerne Rhino og Grasshopper, som tilbyder en helt unik tilgang til formgivning via visuelle scripts

Læs mere om ARCHICAD på GRAPHISOFTs internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis ARCHICAD som demoversion, 30-dages “trial version”, studielicens eller til din uddannelsesinstitution.

KONTAKT OS

Vi sidder parat til at besvare dine spørgsmål omkring ARCHICAD