Gratis BIM-seminar hos Humac Business

Humac seminar
Onsdag d. 1 februar afholder Humac Business og BIM Equity gratis BIM-seminar i Illum

Oplev hvordan du skaber et gnidningsfrit og effektivt workflow fra første skitse til aflevering. Hvordan du overfører 2D-tegninger til 3D BIM-modeller, kommer fra diagrammer til detaljer, fra visualisering til mængder – og ikke mindst hvordan du udveksler informationerne fra din Mac til en iPad eller en iPhone.

Digital udgave af BIM Workflow Guide

Det sker på Humac Business og BIM Equitys seminar ”BIM Equity og JUUL FROST Arkitekter: Fra skitse til aflevering”. Der er oplæg ved Thomas Graabæk, partner og BIM-rådgiver hos BIM Equity, og Morten Bilde, associeret parter og BIM-specialist hos JUUL FROST Arkitekter.

Inspiration til skitsering og projektering
Seminaret er gratis, henvender sig primært til arkitekter og finder sted onsdag den 1. februar kl. 18.00 hos Humac i Illum.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

Program
Kl. 18.00: Velkomst fra Humac Business

Kl. 18.15: Præsentation af ARCHICAD og BIMx, ved Thomas Graabæk, partner og BIM-rådgiver BIM Equity

Kl. 18.45: Oplæg fra JUUL | FROST om valg af Apple, software og ARCHICAD, ved Morten Bilde, associeret partner og BIM-Specialist JUUL FROST Arkitekter.

Kl. 19.15: Spørgsmål og afslutning

Kl. 19.30: Slut: BIM Workflow guide på iTunes

BIM kvalitetssikrer prisvindende universitetsbyggeri

Tilmelding 
Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Vel mødt til en spændende aften med indlæg, idéer og naturligvis lidt lækkert at spise og drikke.

Tilmelding til Humac Business seminar: ”BIM Equity og JUUL FROST Arkitekter: Fra skitse til aflevering”

  • BIM Workflow Guide

    BIM er rygraden i en god proces fra byggeriets første skitser til det færdige hus afleveres til brug og drift. Faktisk er dette ikke en lineær proces, men snarere cirkulær, hvor bygningen løbende omformes, transformeres og renoveres for igen at blive afleveret til brug og drift. – Uanset hvor man er i denne proces er… Se indlæg

  • Dansk islæt på GRAPHISOFT Key Client Conference ´19

      Morten Bilde, associeret partner og BIM-specialist hos JUUL|FROST Arkitekter, er keynote speaker på GRAPHISOFT Key Client Conference, der løber af stablen til juni i Las Vegas. Reimagine! er undertitlen på årets GRAPHISOFTs Key Client Conference, der finder sted fra d. 3. – 5. juni på Caesars Palace i Las Vegas. Titlen dækker over behovet… Se indlæg

  • Kvalitetssikring med Solibri – AARhus i Aarhus + NOVA i Örebro

    Solibri har produceret to nye videoer, der viser hvordan Solibri Model Checker kvalitetssikrer store byggeprojekter i henholdsvis Aarhus og Örebro. AARhus er den første bygning der opføres på Bassin 7 området i Aarhus havn. AARhus er designet af BIG, mens Gehl Architects er ansvarlige for det omgivende byrum. Projektet består af 251 lejligheder og en… Se indlæg

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *