GRATIS WEBINAR – ARCHICAD SOM DESIGNVÆRKTØJ

Fredag d. 22 juni kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på BIM som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter.

Design er lig arkitekternes frihed til at afprøve, teste og løbende forbedre deres visioner. Derfor er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele workflowet — også i de helt tidlige faser — det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.

BIM som designværktøj
Fredag d. 22. juni kl. 13 – 13.45 viser Thomas Graabæk, arkitekt MAA og partner BIM Equity, hvordan ARCHICAD fungerer som designværktøj. I løbet af 45 minutter bliver du gennem tips og tricks, krydret med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer, klogere på, hvordan du som arkitekt kan anvende BIM til at styrke din kreativitet.

TILMELD DIG WEBINARET VIA DETTE LINK >> 

Verdenspremiere på ARCHICAD 22
Webinaret kommer i kølvandet på verdenspremieren af ARCHICAD 22, der fandt sted d. 15 juni.

ARCHICAD er udviklet af arkitekter til arkitekter og den nyeste version indeholder en række nye funktioner, der gør hverdagen lettere for brugerne. Nyhederne relaterer sig blandt andet til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af softwareplatforme og fagdiscipliner.

Du kan se en video fra verdenspremieren her >> 

 

  • GRATIS BIM-WEBINAR

    Tirsdag d. 11. december kl. 10 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter. ARCHICAD er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele work-flowet er det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter. BIM som designværktøj Tirsdag d. 11. december kl…. Se indlæg

  • GRATIS ARCHICAD WEBINAR

    Torsdag d. 23. august kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter. Et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele work-flowet er det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter. BIM som designværktøj Torsdag d. 23. august kl. 13 –… Se indlæg

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *