Developer

Developer og projektudvikler

BIM giver hurtigt developere og projektudviklere et præcist overblik over deres projekter i form af etagemetre, bygningshøjder og konstruktionsprincipper.

BIM-modellen bliver et virkelighedsnært grundlag at estimere byggeomkostningerne ud fra. Derudover giver BIM en unik indsigt i, hvordan det fremtidige byggeri tager sig ud – længe inden det er færdigt.

Næste naturlige skridt er salgsprospekter, der giver kommende købere og lejere en mulighed for at visualisere sig ind i deres fremtidige virkelighed.

Hos BIM Equity giver vi developere og projektudviklere et redskab til at skabe overblik, beregne, visualisere og kommunikere deres udviklingsprojekter.

Jonas 02

Med en baggrund fra typehusindustrien og softwarebranchen, er Jonas N. Salih helt med på hvad der skal til for at skabe gode projekter. Det handler bl.a. om “co-creation” og brugerinddragelse.

Kontakt Jonas for at få hjælp til dit projekt >>

OpenBIM Studio 03

Indblik gennem hele processen er vigtigt for at skabe gode projekter. Inddragelse af bygherre, brugere og entreprenør gør det muligt at validere bygningens design på et tidligt stadie. Det sket ved at gå ind i 3D-modellen og opleve projektet i 1:1!

Læs om OpenBIM Studio hér >>

Flexijet4BIMm

Gundlaget skal være i orden, og det gælder ikke mindst ved renovering, ombygninger og revitalisering af eksisterende ejendomme. Flexijet4BIMm er et BIM-baseret opmålingssystem, der giver størst værdi for pengene.

Læs om opmåling hér >>