Drift

Drift

Selv den mindste besparelse i driften, betaler for øget projektering...

Da rundt regnet 90% af en bygnings totalomkostninger relaterer sig til drift og vedligehold, er det oplagt, at optimere Facility Management (FM) på de bygninger man som udlejer eller ejer er ansvarlig for. Enhver, der arbejder med drift og vedligehold eller FM ved, at det både er tids-, ressource- og kompetencekrævende at sikre gode bygninger og et højt serviceniveau. Det kræver et databasesystem, der kan holde styr på alle informationerne omkring selve bygningen, bygningsdelene, tekniske installationer, det faste inventar, møblering, lejere, firmaer og medarbejdere – både dem der skal serviceres, men også dem der skal udføre afhjælpende og planlagte vedligehold.

Hos BIM Equity rådgiver vi driftsherrer til at anvende den nyeste teknologi til at løse forskellige drift- og vedligeholdsopgaver. Redskabet er BIM-baserede FM-systemer, der hjælper kommuner, institutioner, boligforeninger og udlejere med at optimere drift og vedligehold. Rygraden er BIM-modeller, som resulterer i en optimeret og økonomisk meningsfuld tilgang til Facility Management. BIM-baseret Facility Management skaber grundlag for at høste de korte- og langsigtede økonomiske og organisatoriske værdier baseret på en klar strategi for digitalisering.

Nis 02

Drift & vedligehold, facility management og opmåling, det er Nis Boile Christensens kernekompetencer. Han er den helt rigtig at drikke en kop kaffe med, hvis du vil score gevinsten ved BIM-baseret FM.

Kontaktoplysninger >>

FM 02

ArchiFM.net er et fuldblods BIM-bseret FM-system som ligger i skyen og kobles til BIM-projektet på virksomhedens server. Det giver alle muligheder på kontoret og de nødvendige funktioner i kedelrummet.

Læs mere om ArchiFM.net hér >>

FM 03

Egedal Kommune har gjort sig sine egne erfaringer med BIM-baseret drift. Det handlede især om at høste “de lavest hængende frugter” først.

Læs blogindlægget “Kloge kvadratmeter” hér >>