Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt og shopfitter

Indretning af boliger, kontorer og butikker er i dag en kompleks proces, der ofte sker i direkte samarbejde med entreprenører og producenter. Dette gælder uanset om det drejer sig om virksomheder med retail-løsninger, indretningsdesign, arbejdspladsdesign, udvikling af showrooms og udstillingsdesign. For indretningsarkitekten er BIM et effektivt design-, projekterings- og kommunikations-værktøj. De kommende brugere får mulighed for at følge med i, hvordan deres færdige butik, arbejdsplads eller

messeområde tager sig ud, alt i mens rådgiverne får optimeret deres arbejdsprocesser. Derfor er BIM i dag også dynamiske 3D-modeller på en iPad, koblet med avanceret mængdeudtræk på produkt-niveau.

Hos BIM Equity har vi en række produkter og serviceydelser, der giver indretningsarkitekter en klar konkurrencefordel i forhold til deres konkurrenter.

Bram 02

Med en fortid hos én af Danmarks største retail-designere, har Bram Andersen helt styr på hvad det kræver at opnå besparelser med BIM for indretningsarkitekter og shopfitters.

Kontaktoplysninger >>

Kommadesign

BIM giver stor mening for kommadesign, bl.a. fordi at gå rundt i projektet på en iPad sælger løsninger.

Læs vores case om kommadesign hér >>

Skærmbillede 2015-02-10 kl. 10.47.23

Med “intelligente” 3D-objekter kan man spare meget tid på skitsering og projektering. I dette blogindlæg vises eksempler på værdiskabelsen med “skræddersyende” BIM-objekter.

Læs om objekter der betaler sig >>