Projektering

Projektering

Modning gennem detaljering...

Under projekteringen udvikles tegningsmaterialet – den dokumentation, der danner grundlag for det endelige bygge- eller renoveringsprojekt. Det er i denne fase, at BIM-modellen bliver konkret og får tilført data, som efterfølgende skal bruges til at realisere byggeriet. I projekteringsfasen automatiserer BIM produktionen af tegninger – både i 2D og 3D – blandt andet ved at anvende avancerede digitale bygningsdele og prioriterede kundepunktsdetaljer.

Hos BIM Equity hjælper vi vores kunder igennem projekteringsfasen. Uanset om der er tale om nybyggeri eller transformering guider vi vores kunder fra skitseprojektets intentioner til udbuddets præcise mængder. Vi viser, hvordan du ved hjælp af OpenBIM Lab kan koordinere og kvalitetssikre BIM-projekter sammen med dine samarbejdspartnere. Den færdige BIM-model medfører, at bygherren får skarpere og mere præcise tilbud fra entreprenørerne og leveres til slut som ”as built” BIM-projekt.

Nymann 02

Thomas Nymann Jensen har projekteret med BIM i en årrække på en arkitekttegnestue i Aarhus og ved alt om fordelene ved at revidere tegninger via en 3D-model.

Kontaktoplysninger >>

In-fill building in Aarhus Denmark, 2014

Projektering er i høj grad et spørgsmål om samarbejde, og der findes næppe en teknologi i byggebranchen der handler mere om samarbejde end BIM. To af vores kunder – en arkitekt og en ingeniør – arbejder sammen over en BIM Server for at strømline projekteringen.

Læs vores case om Bønnelycke & Constructa hér >>

BIMcloud

BIMcloud er en server-løsning, der styrker projekteringen af store projekter med mange medarbejdere, der måske fysisk sidder langt fra hinanden. Hastighed, skalérbarhed, sikkerhed og nem administration er nøgleordene bag BIMcloud.

Læs mere om BIMcloud hér >>