Investorer

INVESTORER

Stærke kræfter bag BIM Equity

Strusoft AB

Strusoft AB er en svensk innovativ softwareudviklingsvirksomhed med mere end 25 års erfaring i specialiserede programmer for hele byggebranchen. Programmerne FEM-Design, WIN-Statik, IMPACT og VIP-Energy er de foretrukne værktøjer for virksomheder der indenfor byggeri er specialiseret i analyse, design, præfabrikation, detaljering og energi. StruSoft ABs godt gennemprøvede produkter bruges af flere end 10.000 specialister, mere end 1.000 virksomheder i over 20 lande.

Besøg StruSoft ABs hjemmeside hér >>

Aidea

Aidea er en integreret arkitekt-tegnestue, der ligger på en 86. plads blandt de største arkitektvirksomheder på verdensplan. Tegnestuen ligger i Manilla, Filippinerne og beskeftiger omkring 170 medarbejdere fordelt på arkitekter, ingeniører, indretningsdesignere og landskabsarkitekter.

Aidea bygger store projekter over hele Verden og er vandt til at bygge med en bred vifte af rådgivere, entreprenører og bygherrer.

De har siden 2005 udelukkende brugt BIM som arbejdsmetode og insisterer på at integrere alle fagdiscipliner i én koordineret model, som deles mellem alle byggeriets parter, og bygger direkte fra BIM-projektet på byggepladse. Denne unikke metode, sætter tegnestuen på verdenskortet når det kommer til at udnytte mulighederne i BIM.

Besøg Aidea’s hjemmeside hér >>