Ingeniør

Ingeniør

Modsat overgangen fra blyant til CAD har ingeniørerne ved overgangen fra CAD til BIM været mere afventende end arkitekterne. Nutidens IKT-krav til 3D-projektering af konstruktioner og installationer, stiller store krav til ingeniørerne med nye arbejdsmetoder til følge. Men ved introduktionen af BIM, skabes bedre løsninger og mere præcise beregninger med mindre risiko som resultat. Det tager tid og kræver kompetencer at arbejde BIM-baseret fra start til slut, men det giver

afkast i form af simuleringer, der matcher virkeligheden og færre fejl, der skal rettes på byggepladsen eller kompensereres for efter en retsag.

Hos BIM Equity hjælper vi ingeniører med at blive teamspillere i BIM-projekter. Da vidensdeling er et af de centrale elementer i denne sammen er OpenBIM udgangspunktete ofr vores rådgivning og serviceydelser.

IHA

På Ingeniørskolen på Aarhus Universitet er BIM en fast del af undervisningen. Det betyder, at mere end 800 elever samtidig deler deres projekter over en BIM-server.

Læs vores case om ingeniørhøjskolen >>

MEP Modeler

Installationer modelleret i BIM går for at være en svær disciplin. – Men det er kun, hvis man ikke har prøvet MEP Modeler.

Læs om MEP Modeler hér >>

In-fill building in Aarhus Denmark, 2014

Arkitekt og ingeniør deler samme BIM-server? Bønnelycke og Constructa arbejder sammen i samme 3D-model samtidig – og opnår store fordele.

Læs vores case om Bønnelycke og Constructa >>