LE34 og BIM Equity indgår strategisk partnerskab

LE34, Danmarks største landinspektørfirma, og rådgivervirksomheden BIM Equity indgår strategisk partnerskab om opmåling og 3D-modellering af eksisterende ejendomme.

I takt med at digitalisering, 3D-modellering og BIM bliver mere og mere udbredt i byggebranchen, får flere og flere øjnene op for værdien af præcise digitale modeller. Gennem de seneste år har LE34 og BIM Equity opmålt og 3D-modelleret en lang række bygninger, der enten har stået overfor en renovering, transformation, ny udlejning eller hvor drift og vedligehold skulle optimeres.

Opmåling og udvikling af digitale bygningsmodeller resulterer i et værdifuldt datagrundlag og overblik for offentlige og private bygherrer, rådgivere, ejendomsudviklere og ejendomsadministratorer. Entreprenører får blandt andet glæde af ”as-built” 3D-modeller baseret på registreringer fra byggepladsen, som er præcise, fejlfri og uafhængige af rådgivernes tegningsmateriale.

Øget efterspørgsel efter kvalificerede digitale data
LE34 og BIM Equity oplever en stigende efterspørgsel på digitale bygningsmodeller af høj kvalitet. For at imødekomme kundernes behov for en samlet løsning indgår landets største landinspektørfirma og en af landets førende BIM-rådgivere et strategisk partnerskab.

Anders Nygaard Møller, Partner og Forretningschef for Teknisk Måling hos LE34, ser frem til at høste frugterne af partnerskabet.

Med det strategiske partnerskab konsoliderer vi et i forvejen velfungerende samarbejde, hvilket giver vores kunder en række oplagte fordele. De får opmåling og 3D-modellering udført af én samlet enhed, med spidskompetencer indenfor hver deres fagområde, som er vant til at arbejde sammen og har det rette tekniske set-up. Vi optimerer løbende vores  interne processer, hvilket i sidste ende kommer vores kunder og deres projekter til gode.

Opmåling og modellering afspejler kundernes reelle behov
Nis Boile Christensen er ansvarlig for digitalisering og FM hos BIM Equity og forklarer, hvordan opmåling og 3D-modellering, på trods af de højteknologiske aspekter, stadigvæk kræver en aktiv stillingtagen fra erfarne eksperter.    

Gennem de seneste år har LE34 og BIM Equity givet bygherrer et værdifuldt overblik over deres ejendomme. For uanset om man skal renovere, udleje eller optimere Facilities Management er det afgørende med et digitalt tegningsgrundlag, der afspejler virkeligheden. Som eksperter vejleder vi altid vores kunder med at få afklaret deres reelle digitaliserings-behov og løbende tilpasse vores ydelser til dette. Hermed sikrer vi, at kunderne får mest ud deres modeller og data.

LE34 og BIM Equity har allerede digitaliseret flere hundrede tusinde kvadratmeter, og aktuelt er det nyetablerede partnerskab i gang med at digitalisere en større ejendom i det centrale København.

Interesseret?
Er du interesseret i at vide mere om opmåling, digitalisering og 3D-modellering er du velkommen til at kontakte Nis Boile Christensen på 2893 8658 eller nb@bimeqt.com

  • Historien digitaliseres – Restaurering af Lindegaarden

    Kulturstedet Lindegaarden ligger i en firelænget, stråtækt gård oprindeligt fra 1789 beliggende i Bondebyen i Kgs. Lyngby. I disse år gennemgår Lindegaarden en gennemgribende ydre restaurering, hvor digital opmåling og udviklingen af en BIM-model spiller en afgørende rolle. Lindegaarden, som vi kender den i dag, er en firelænget gård, der er udvidet fra 1841 frem… Se indlæg

  • Arbejde med opmåling og pointclouds…

    BIM Equity og LE34 har sammen leveret registrering, opmåling og 3D-modellering af BIM-projektet til renoveringen af Lindegaarden – en firelænget, stråtækt bindingsværksgård fra 1789. Gården renoveres for tiden af arkitekt Stein Hagen for Bondebylauget i Kongens Lyngby nord for København. Læs mere om projektet hér >> LE34 har kombineret traditionelle terrestriske laser-skannere, med håndholdte scannere, der benytter… Se indlæg

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *