Producent

Producent & leverandør

I takt med at bygninger i stigende grad samles frem for bygges på byggepladsen, sætter det nye krav for producenter og leverandører ­– især af systemleverancer. Med funktionsudbud og afleveringer til BIM-baserede FM-systemer er det ikke længere nok at levere 2D-tegninger. Gevinsten ved at arbejde BIM-baseret er bedre overblik, færre fejlleverancer og mindre risiko. Dertil kommer bedre styring af bestillinger, hvilket medfører en optimeret logistik. Stilles ens produkter til rådighed for rådgiverne i form af let-tilgænge­lige BIM-objekter, danner en unik

mulighed for at sikre ens produkter bliver foretrukket til byggeriet – også på tværs af udbud og sparerunder, fordi bygningen designes i samspil med de særlige fordele dine produkter har.

Vi hjælper producenter med at udnytte de indbyggede fordele, der er ved intelligente objekter til at strømline og konstant tilpasse deres produktion til den konkrete kunde og til det konkrete projekt.

BIMobject_SCA_Tork_T2_mini_jumbo_3D

Som producent, handler det om, at gøre dine produkter tilgængelige digitalt. Det bedste sted at stille sine digitale produkter til rådighed er BIMobject.com

Læs blogindlæg om BIMobject.com hér >>

Skærmbillede 2015-02-10 kl. 10.42.04

BIM Equity leverer “skræddersyede” BIM-objekter til skitsering og projektering. Det kræver ikke det helt store at skabe objekterne, men glæden de skaber er stor.

Læs mere om “objekter der betaler sig” hér >>

maxresdefault

Nogle gange er det specielle objekter eller projekter, der kræver specielle værktøjer. Derfor kan Rhino og Grasshopper kobles til BIM med GRAPHISOFTs plugins.

Læs mere om Rhino og Grasshopper Connection hér >>

Video:

VELUX SKY

Ét objekt med en verden af muligheder. Velux har udviklet et BIM-objekt af deres Modular Skylight, som giver brugeren en masse indstillingsmuligheder. Denne fleksibilitet gør hele forskellen . . .