Best Practice

BEST PRACTISE

Ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen...

Implementering af BIM på tegnestuen? Done! Koordinering og kvalitetssikring af fagmodeller? Been there! Udveksling af IFC-filer mellem rådgiverne? Piece of cake! BIM-bseret opmåling? Easy!

Vi er vandt til at arbejde med BIM hver dag i et utal af forskellige projekttyper og faser, for et utal af forskellige parter i byggeriet og vi har vores daglige gang på tegnestuer, blandt developere, hos den drifts ansvarlige og på byggepladsen. Det betyder, at vi har set hvad der virker og hvad der ikke virker.

Det betyder også, at vi ved at supersygehuse ikke er gode som eksempler på, hvordan man skal benytte BIM pa andre projekttyper. Vi ved hvad der skal stå i CAD/BIM-aftalen. Vi ved også hvordan man skal lægge niveauet, for at få alle medarbejderne med på vognen. Vi ved hvor de lavest hængende frugter er, når en virksomhed vil høste gevinsten af BIM. – Og det bedste er, at vi kan fortælle dig det!

Vis os dit projekt og vi vil komme med et bud på, hvor vores erfaring kan være gavnlig. Vi har f.eks. implementeret BIM i en række virksomheder gennem pilotprojekter, hvor risikoen er forsvindende lille og chancen for gevinst er modsvarende stor. Dette kan vi gøre, bl.a. fordi vi leverer mange af de nødvendige kompetencer som ydelser, så vi kan støtte op omkring projektet indtil parterne er stærke nok til at stå på egne ben. Nogle gange er BIM Equity IKT-rådgiver, nogle gange bliver vi hyret ind på projektet som BIM-manager eller IKT-leder og andre gange leverer vi opmålinger, modellering, koordinering, kvalitetssikring eller overdragelse af data til drift og vedligehold. Der er ingen fast formel for samarbejdet, men en garanti for værdifuld viden gennem erfaringer.

Thomas 02

Thomas Graabæk har implementeret BIM i adskillige virksomheder, og er ansvarlig for BIM Equitys koncept for pilotprojekter. Denne erfaring gør alle svar til pragmatiske overvejelser i forhold til netop din virksomheds behov.

Kontaktoplysninger >>

Bram 02

Bram Andersen er ude på tegnestuerne, når der er brug for “on-site” support. De erfaringer man får, når man er med til at redde kastanjerne ud af ilden på et konkret projekt, er af ubeskrivelig værdi!

Kontaktoplysninger >>