IKT-rådgivning

IKT-RÅDGIVNING

Vi ved hvad der skal til, for at få fuld udbytte af BIM

Der er mange faktorer i spil, når man skal opsætte grundlaget for et godt projekt, et godt samarbejde eller et godt miljø for den tekniske del af en virksomhed i byggebranchen. Med de rette IKT-beslutninger og en strategi for implementering er man allerede halvvejs i mål.

Hvornår giver klassifikation værdi? Er det dumt at projekteringsteamet har forskelige softwareplatforme? Virker IFC-formatet problemfrit? Hvilke programmer giver størst gevinst i forhold til investeringen? Hvordan opkvalificerer vi vores medarbejdere? Skal alle bruge BIM? Hvordan får man de bedste resultater med digital byggeplads? Hvordan udnytter vi bedst 2D-tegninger? Hvordan struktureres fag-modeller? Hvem skal stå for kvalitetssikring? Hvordan sikrer vi, at vi ikke selv står med ansvaret? Skal projektweb være så bøvlet? Hvor lidt BIM kan vi nøjes med uden at gå på kompromis med IKT-bekentgørelserne? Med så mange fejl på byggepladsen, kan jeg så være sikker på at rådgiverne har brugt BIM?

Der er mange dele af digitalt byggeri som kræver den tekniske ekspertise, som BIM Equitys medarbejdere netop har. Med en enorm erfaringsbank fordelt på en række fagpersoner med mange års arbejde hos rådgivere, entreprenører og softwareudviklere, samt en nørdet entusiasme for BIM, er det ingen som kan rådgive bedre omkring IKT til byggebranchen.

Kombinationen af at rådgive, forhandle teknologien der gør det muligt og levere projekter som en service, har vi al den viden der skal til for at kunne sikre din virksomhed bygger jeres IKT-erfaringer på “best practice”.

Tag fat i os, hvis du vil drikke en kop kaffe med os og høre om vores syn på BIM og mulighederne for din virksomhed eller dit projekt kan drage nytte af mere BIM…

Thomas 02

Thomas Graabæk har mange års erfaring med BIM, OpenBIM, Det Digitale Byggeri og IKT-bekendtgørelser. Thomas underviser i BIM-workflow og holder foredrag om nye samarbejdsformer, og har været med til at implementere BIM på adskillige tegnestuer.

Kontaktoplysninger >>

Charlotte 02

Charlotte Metz har mange års erfaring med BIM-implementering og elsker at levere perfekte projekter i ARCHICAD og Revit. Charlotte har leveret BIM-modelelr til hospitalsbyggeri, hvor IKT-kravene er i top.

Kontaktoplysninger >>

Nis Boile Christensen

Nis Boile Christensen er en erfaren FM-rådgiver og er blandt andet ansvarlig for vores digitaliseringsopgaver, IKT-rådgvining og har også været med til at lancere Bygherreportalen.

Kontaktoplysninger >>