2D > BIM

DIGITALISERING: 2D til BIM

Vi modellerer i 3D, fra de samme tegninger som huset er bygget efter

BIM Equity leverer digitalisering af 2D-tegninger til BIM-projekter. Uanset hvilket format tegningerne er i (f.eks. scannede håndtegninger, Illustrator- eller DWG-filer) kan indholdet omdannes til en BIM-model. Modellen afleveres i IFC-, Revit- eller ArchiCAD-format, med alle planer og eksempler på snit / facader opsat.

Kvaliteten af digitaliseringen er høj og til en yderst konkurrencedygtig pris (ofte under kostprisen på en dansk arkitekt). På denne måde kan du fokusere på design og arkitektur, frem for at bruge tiden på at skabe en model af de eksisterende bygninger.

CASE:

HC RØRDAM

Arkitekt HC Rørdam benytter BIM Equity som servicepartner, når der er brug for en BIM-model som grundlag for skitsering og projektering. Som lille tegnestue, giver det mening, at fokusere på sine kernekompetencer, og lade specialister lave de opgaver, der kan outsources. Under restaureringen af en kontorejendom i Hellerup,  modellerede BIM Equity eksisterende forhold fra 2D-tegninger fra henholdsvis 1915 og 1983, samt fra foto taget på stedet. Resultatet var en yderst detaljeret model, som blev brugt til skitsering og projektering.

Semler

Reference:

AUTOCENTER AMAGER

Kunde: Semler

Download PDF >>

Campus V 02

Reference:

BOULEVARDEN 48

Kunde: Campus Vejle

Download PDF >>

BOSJ

Reference:

FÆLLEDVEJ 43-49

Kunde: Boligselskabet Sjælland

Download PDF >>

KONTAKT OS

Skriv til os, hvis du vil høre mere om digitalisering