VR Studio

VR STUDIO

Oplev hvordan VR Studio kan skabe værdi på dit projekt

OPLEV BIM-MODELLEN I FULD SKALA

Oplev dit byggeri i virtual reality - længe inden det står færdigt

VR Studio er en helt ny måde at opleve byggeprojekter på – lang tid inden de er realiserede. VR Studio resulterer i mere kvalificerede dialog-, design- og brugerinddragelsesprocesser, der sikrer, at alle parter får ejerskab til projektet. Redskabet henvender sig både til professionelle aktører og er lige så relevant for ikke-faguddannede bygherrer og slutbrugere, for hvem en virkelighedstro oplevelse er meget mere værdifuld end plantegninger, regneark og visualiseringer.

BIM Equity faciliterer processer i VR Studio, så man glemmer teknikken og lever sig ind i projektet. Gennem vores datterselskab BIM Equity VR udvikler vi software og producerer hardware til VR Studio. VR Studio er en 3D biograf med et 180 graders view, hvor man ved hjælp af digitale prototyper i skala 1:1 oplever, at man befinder sig inde i den færdige bygning eller byrum. VR Studio kan blandt andet anvendes til brugerinddragelses-processer, kvalitetssikring, analyser og ibrugtagelsestest.

CASE:

VR på Nyt Hospital Nordsjælland

Projektorganisationen bag Nyt Hospital Nordsjælland har investeret i et VR Studio for at fremme byggeprocessen og brugerinddragelse. Se video med projektdirektør Henrik Schødts.

NAU & VR

TV2 Nord følger byggeriet af Nyt Aalborg Universitetshospital og i første afsnit handler det blandt andet om VR Studio. SE VIDEO

BLC OM NHN

Byggeriets ledelsescenter har lavet et videointerview med projektdirektør Sune From fra Nyt Hospital Nordsjælland. SE VIDEO

PANUM I VR STUDIO

Campus Service Sund har anvendt VR Studio til Panum laboratorierenovering. LÆS CASE

VR & BYUDVIKLING

VR og byudvikling. Til Teknik og Miljø har vi skrevet en artikel om de nye muligheder for strategisk byplanlægning og borgerinddragelse som VR medfører.  LÆS ARTIKEL

DIGITALE PROTOTYPER I 1:1

Virtual prototyping har mange anvendelsesmuligheder for hele byggebranchen. Vi har lavet en folder, hvor vi gennemgår en række brugsområder og forklarer hvordan VR skaber merværdi.

"Man får en fornemmelse af et hus, man går i det, og du kan involvere flere mennesker i den samme oplevelse. Det betyder ret meget, når man bygger et så stort hus med så mange interessenter"

Henrik Schødts, Projektdirektør, Nyt Hospital Nordsjælland

KONTAKT OS

Skriv til os, hvis dit projekt vil have gavn af VR Studio