Skitsering

Skitsering

Ethvert projekt starter med en idé...

Idéen modnes gennem skitser, som hurtigt kommunikeres ud til de andre kolleger, samarbejdspartnere og interessenter. Skitsering er den indledende, formgivning og kortlægning af et givent projekt og danner udgangspunkt for det videre udviklingsarbejde. På dette stadie er det afgørende, at ens værktøjer – bl.a. software – slipper kreativiteten fri.

Ethvert BIM-projekt starter med en virtuel model. Modellen bliver derefter bearbejdet og raffineret gennem de efterfølgende faser.

Hos BIM Equity fokuserer vi på, at vores kunder får de bedste rammer til at udføre deres arbejde og udleve deres passion. Derfor har vi udviklet et BIM-workflow, der lader kreative forfølge deres vilde tanker og at deres arbejde – allerede på skitsestadiet – foregår i en arbejdsgang, som er fuldt kompatibel med den proces, det fortsatte samarbejde kræver. BIM handler om formgivning, funktionsstyring, datahåndtering og vidensdeling – uanset om du er den kreative med en idé eller den der skal sikre, at bygningen også bliver stående.

Thomas 02

Som arkitekt og 10 års tegnestueerfaring er Thomas Graabæk den medarbejder med mest viden om hvordan BIM kan stømline skitse- og konkurrence-processen.

Kontaktoplysninger >>

ARCHICAD

ARCHICAD er et fleksibelt BIM-værktøj lavet af arkitekter for arkitekter. Det følger arkitektens workflow helt fra de første skitser.

Læs mere om ARCHICAD >>

Danielsen

DANIELSEN Architecture har i mange år benyttet BIM fra føste skitse. Læs om hvordan BIM er en del af tegnestuens DNA.

Læs case om DANIELSEN >>