Artlantis Render

VISUALISERING NEMT OG HURTIGT

Med plugins til dit BIM-program

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

ARTLANTIS RENDER

Lav fotorealistiske illustrationer af dine projekter

Artlantis er en rigtig smart måde at skabe flotte visualiseringer uden at være ekspert og uden at bruge en hel dag på hvert billede.

Med Artlantis importeres modellen let via plugins fra Revit, ARCHICAD, Vectorworks, Rhino og Sketchup, eller de mest brugte fil-formater for 3D, som f.eks. 3DS eller OBJ. Efter import styres materialer, lys, kamera og effekter i en brugerflade, som er helt anderledes og væsentlig lettere end andre visualiseringsprogammer. Når BIM-projektet ændres opdaterer man bare modellen med ét enkelt klik…

Artlantis leveres med en række objekter, som f.eks. mennesker og planter, men også med en indbygget objekt-butik, hvor man kan købe alverdens materialer, mennesker, dyr, biler, cykler, møbler, lamper og meget mere.

Artlantis Render har alt hvad du skal bruge for at skabe smukke, fotorealistiske illustrationer, uden at skulle ekspert, uden at vente i lang tid på beregning, uden at skulle slås med en kompliceret burgerflade, uden selv at skulle lede efter møbler på nettet og uden at skulle bruge en formue i anskaffelse. Artlantis er den letteste, hurtigste og billigste måde at illustrere dine visioner!

FOTOMONTAGE

Artlantis hjælper dig med at sætte 3D-modellen ind i fotos fra stedet. Det er let at tilpasse perspektiv og splitte fotoet op i forgrund og baggrund.

MODEL-LINK

Plugins forbinder Artlantis til de mest brugte BIM/3D-programmer, som f.eks. Revit, ARCHICAD, Rhino og Sketchup.

Download plugins hér >>

BUTIK MED INDHOLD

Køb objekter og materialer i den indbyggede indholdsbutik, med masser af flotte effekter til dine billeder.

ONLINE UNDERVISNING

Lær programmet selv med gode video-tutorials, som kan ses helt gratis fra Abvens hjemmeside.

Find videoerne hér >>

VIDEO:

ARTLANTIS TUTORIALS

Artlantis er let at lære, så i stedet for kurser, kan mange nøjes med at lære fra undervisningsvideoerne fra Abvent. Hér er 12 videoer til at komme i gang på…

Læs mere om Artlantis på Abvents internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis Artlantis som demoversion eller studielicens.

KONTAKT OS...

Vil du vide mere om Artlantis, så skriv til os