Artlantis Studio

VISUALISERING, ANIMATION OG INTERAKTIVE PANORAMAER

Visualiseringer der bevæger (sig)

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

ARTLANTIS STUDIO

Et program - mange funktioner

Et billede siger mere end 1.000 ord, men en flyvetur gennem ens projekt giver en helt andet oplevelse af rum og rummelighed.

Artlantis Studio er overbygningen til Artlantis Render, som ud over at lave fotorealistiske visualiseringer også kan lave animationer hvor modellen bevæger sig i en video og interaktive panorama-billeder, hvor man f.eks. på en tablet eller mobiltelefon kan dreje modellen rundt og springe mellem forskellige synsvinkler.

På samme måde som Artlantis Render importeres modellen via plugins fra BIM- eller 3D-programmer og løftes med nye materialer, lyssætning og kameraer til det ønskede niveau for illustrationens udtryk. Med Artlantis Studio, kan både kamera og 3D-model animeres og renders som en video, der kan præsenteres i f.eks. Powerpoint, Youtube eller på din hjemmeside.

I dag er video den foretrukne måde at opleve på, hvor video, musik, tale og tekster kan kombineres. Artlantis gør det let at producere videoer af dine visualiseringer.

Med iVisit 3D kan kommende brugere og bygherre opleve projektet på egen hånd. Ved at rendere hver kameraposition som et panoramabillede i 360°, kan man dreje billedet med en finger på skærmen og gå på opdagelse i projektet. Hvert panorama kobles til hinanden og til plantegningen, så man kan hoppe mellem billederne og få en helt unik fornemmelse af hele bygningen.

Kvaliteten i iVisit 3D er på højde med visualiseringerne som enkelt-billeder, hvilket gør det oplagt til kunde præsentationer på en iPad.

Man bliver ikke skuffet over Artlantis Studio, som er et komplet animations-program, men med et simpelt workflow.

TIMELINE

Timeline-menuen i Artlantis Studio gør det let at styre timingen af animerede kameraer, lys og objekter.

RENDER FARM

Artlantis Render Farm gør det muligt, at lade 300 CPU’er rendere din film hurtigt og pålideligt, mens du selv kan lave noget andet.

iVisit 3D

Præsentér dit projekt på en mobil, tablet eller hjemmeside, med fotorealistiske, interaktive panoramaer.

ONLINE UNDERVISNING

Lær programmet selv med gode video-tutorials, som kan ses helt gratis fra Abvens hjemmeside.

Find videoerne hér >>

VIDEO:

ARTLANTIS STUDIO

Hér er et eksempel på, hvordan en video lavet i Artlantis Studio kan se ud, hvis man lægger lidt energi i at sætte lys, overflader og kameraets bevægelse…

Læs mere om Artlantis på Abvents internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis Artlantis som demoversion eller studielicens.

KONTAKT OS...

Vil du vide mere om Artlantis, så skriv til os