Twinmotion

REALTIME VISUALISERING

Simulering af by, bygning og landskab

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

TWINMOTION

Space in Motion

Twinmotion er ikke som de fleste visualiseringsprogrammer, der laver billeder eller animationer. Twinmotion laver nærmere simuleringer af rum, byer og landskab, som man udforsker på egen hånd. Scenen “renderes” mens man oplever modellen og man kan derfor selv vælge hvor man vil gå, hvilken retning man vil kigge, hvilken årstid og hvilken tid på døgnet man vil se. – Man kan sågar også vælge en fase af byggeprocessen, hvis det interesserer én.

Der er direkte plugins som synkroniserer modellen fra Revit og ARCHICAD. Under synkroniseringen udskiftes mennesker og træer automatisk med levende versioner, samtidig med materialer erstattes af Twinmotions egne overflader. Fra 3dsMAX, Rhino og Sketchup, kan man importere modeller direkte. Efter importen “males” overflader på og omgivende landskab opbygges. Mennesker der går, står, taler, kører i bil eller på cykel føjes til i baner, hvilket gør scenen levende. Man kan vælge hvor meget vind der skal påvirke træer og skabe bølger, men også årstiden og tidspunktet ændrer modellen. – Og det kan brugeren ændre undervejs!

Om vinteren falder sne og om efteråret blade – når solen er gået ned tændes der lys i bygninger, gadelamper og på biler og cykler.

Modellen er let at opsætte som scener og det er muligt at gemme alt som én fil, der kan sendes til kunder eller brugere. En række simple knapper i brugerfladen lader modtageren styre rundt i modellen, men også ændre dato, tidspunkt og byggefase.

Systemet bygger på markedets førende “game engine”, Unreal, som giver fantastisk smukke overflader, lys og skygger. Man kan gemme stilbilleder, animationer eller benytte VR-briller til at se resultatet.

Det kræver en kraftig computer – af den type der også egner sig til at spille de nyeste computerspil – men kan dog sagtens køre på en bærbar computer. Twinmotion fungerer både til Mac og Windows. Det kan dog være en god idé, at teste den gratis version før man køber, for at sikre sig at software og hardware spiller godt sammen.

IMPORT

Twinmotion kan importere et væld af fil-formater direkte (FBX, DWG, DAE, SKP, C4D og LI3), samt synkronisere via plugins til Revit og ARCHICAD.

INDHOLD

Twinmotion indeholder en række forskellige materialer, indstillelige lyskilder og mere end 500 objekter til at gøre din scene levende.

LANDSKAB

Vælg mellem forskellige beplantning og terrænprofiler fra ørkener til bjerge, med mulighed for at formgive omgivelserne ved at løfte eller sænke overfladen og “male”  med materialer.

EFFEKTER

Indstil kameraets dybdeskarphed, vignet og lensflare. Vælge scenens farve eller tilføj et filter, som f.eks. “White Model”, “Black & White” eller “Sketch”.

VIDEO:

TWINMOTION 2018 Teaser

Sommeren 2017 byder på den nye version af Twinmotion 2018, som bygger på den helt nye spilmotor fra Unreal. Twinmation 2018 understøtter både Mac og Windows, smartphones og tablets, samt Virtual Reality. Plugins til både Revit og ARCHICAD. Se med hér og oplev en helt ny standard for realtime rendering!

VIDEO:

ARKITEKTEN

Jens Peter Ramsager fra tegnestuen Arkitekten, benytter Twinmotion til sine projekter. Hér er et eksempel på en animation, som renderede mens han gik en tur med hunden!

Læs mere om Twinmotion på deres internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMOVERSION

Download Twinmotion gratis som demoversion.

KONTAKT OS...

Vil du vide mere om Twinmotion, så skriv til os