Bluebeam

BLUEBEAM

Sæt dine PDF-filer fri!

Bluebeam er en del af Nemetschek Gruppen, der også ejer Maxon, GRAPHISOFT og Solibri – én af de allerstørste software-spillere i byggebranchen i Europa. Bluebeam er udviklet i USA og leverer en samarbejdspaltform bygget omkring det åbne fil-format PDF.

Med Bluebeams værktøjer får almindelige PDF’er pludselig en funktionalitet, der kan minde om det man kender fra BIM. Det betyder, at medarbejdere uden BIM-kompetencer eller virksomheder, der endnu ikke er omstillet til BIM, kan høste nogle af de lavthængende frugter, der ellers er en del af fordelene ved BIM, som f.eks. arealberegning og kalkulation.

For brugere af f.eks. Revit, AutoCAD, Navisworks og Micrososft Office giver Bluebeams software nye muligheder i forbindelse med udgivelse af større tegningssæt og digitale print. Det er bl.a. navngivning af tegninger fra Revit, der automatiseres, og dermed kan man kompencere for nogle af de mangler programmerne har i forhold til PDF-formatet. Nogle af de store spillere på softwarefonten, især Microsoft og Autodesk, har ikke altid været dygtige til at integrere åbne fil-formater i deres software, måske for at udbrede deres egne, proprietære fil-formater som f.eks. DWF. Med Bluebeam løftes funktionaliteten for disse programmers brug af åbne fil-formater, der giver værdi i byggeriet, da viden bedre kan spredes til alle aktører fra første skitse til drift og vedligehold.

Bluebeam Mini 01

Revu er programmet, der giver alle værktøjerne til at skabe mere værdi med PDF-filer.

Læs mere om Revu hér >>

Bluebeam 05

Bluebeam Studio er en samarbejdsplatform i “skyen”, hvor man kan dele dokumenter og arbejde på dem samtidig.

Læs Mere om Bluebeam Studio hér >>

Bluebeam 04

Vu er en gratis PDF-læser, der sikrer alle får adgang til dine dokumenter.

Læs mere om Vu hér >>

Revu Standard er den mest benyttede version i byggebranchen

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis en 30 dages demo af Revu Standard