Revu

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

BLUEBEAM REVU

Kommunikation og samarbejde med åbne standarder.

Øget produktivitet i byggeriet handler i høj grad om åbne standarder. Bluebeam Revu giver øget funktionalitet til den åbne standard for digitale print: PDF. Med Revu kan du lettere automatisere udgivelse af store tegningssæt fra f.eks. Revit og AutoCAD, lave kommentarer i PDF-filer, sammenligne flere dokumenter, samarbejde i “skyen” og organisere PDF-filer. – Altsammen billigere end f.eks. Adobe Acrobat Pro.

Revu kommer i 3 versioner. Revu Standard er basis-versionen, der giver både eksport til PDF fra Microsoft Office og Windows, med mulighed for at lave rettelser, organisere og samarbejde via Bluebeam Studio, der er en del af alle Revu versionerne. Revu CAD har bl.a. plugins til Revit, AutoCAD og Sketchup, som f.eks. automatiserer papirstørrelse og navngivningen af tegningsfiler når man laver digitale print og 3D-PDF’er. Revu eXtreme tilføjer tekstgenkendelse, signaturer, komplekse bogmærker, intelligente tegningshoveder, m.v.

Revu fungerer også fra en iPad sammen med Bluebeam Studio eller Dropbox, og er med til at gøre Revu til det mest fleksible PDF-program på markedet.

I Revu kan man løse opgaver, der ellers kræver BIM- eller CAD-værktøjer. Man kan lave simpel kollisionskontrol, mængdeudtræk og kalkulation alene fra 2D-tegninger. Det er også muligt at få vist forskellen på to PDF-filer, så man let ser hvilke ændringer medrådgivere har lavet siden sidste udveksling af dokumenter.

Revu er PDF’er med særligt fokus på byggebranchen, idéelt for medarbejdere eller virksomheder, der endnu ikke er kommet med på BIM-bølgen, men som gerne vil høste nogle af de samme fordele.

Bluebeam Revu findes indtil videre kun til Windows. Det er dog muligt at læse mere om den kommende Mac-version hér >>

SKAB

Med plugins til Revit, AutoCAD, Navisworks, Sketchup, Solidworks og Microsoft Office skaber du automatisk PDF-filer med større funktonalitet.

KOMMENTÉR

Peg, klik og slip – så let er det at lave en kommentar! Med avancerede værktøjer bliver det let at markere områder, overflader, liner, m.v.

SAMARBEJD

Bluebeam Studio er en del af Revu – en web-platform for samarbejde i “real time”. Se dine samarbejdsparters rettelser, mens de laver dem…

ORGANISÉR

Ændr rækkefølgen eller rotér sider. Tilføj bogmærker og web-links. Søg efter nøgleord eller find automatisk forskellen mellem to dokumenter.

Video:

HVILKEN REVU SKAL MAN VÆLGE?

Bluebeam Revu indeholder PDF ændringer, rettelser og en hel platform for samarbejde, samt en pålidelig oprettelse af PDF-filer. Udnyt dine muligheder for kommunikation på dine projekter med én af Revu’s tre versioner: Standard, CAD og eXtreme. Læs, ændr og ret PDF’er nemt og hurtigt.

Læs mere om Bluebeam på Bluebeams danske side.

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis Bluebeam i 30 dage – og prøv et værktøj, der understøtter din arbejdsgang – frem for at begrænse den.

KONTAKT OS

Tag fat i os, for at høre mere om Revu