Studio

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

BLUEBEAM STUDIO

Din samarbejdsplatform i skyen

Bluebeam Studio er en web-platform for samarbejde, hvor brugere kan uploade filer, dele dem og redigere dem samtidig fra enten Bluebeam Revu eller fra den gratis Bluebeam Vu.

Man får automatisk adgang til Bluebeam Studio, hvis man har licens til Bluebeam Revu, og filer af alle typer helt op til 1GB stykket kan uploades. Op til 5.000 dokumenter kan være del af én “session”, hvor op til 500 deltagere kan samarbejde på samme dokument. Den som starter en “session” administrere hvem der inviteres og hvem der har adgang til hvilke dokumenter. De inviterede brugere adviseres om ændringer via email.

Sikkerheden er i top og alle ændringer gemmes og dokumenteres til senere (det er jo netop skabt til byggebranchen). Står man på byggepladsen kan filerne tilgås fra Bluebeam til iPad.

Der er ingen begrænsninger på pladsen og alle fil-typer kan uploades til et “project”. Det er dog alene PDF-filer, der kan indgå i en “session”.

Video:

BLUEBEAM STUDIO

Få et overblik over hvad samarbejde i “real time” til byggebranchen betyder. Se hvordan to personer kan arbejde samtidig i samme dokument og dele alle typer dokumenter mellem sig.

Video:

STUDIO PROJECTS

“Projects” er betegnelsen for at uploade og dele dokumenter via Bluebeam Studio. Man kan invitere samarbejdsparter til at deltage i projektet, også uden et licens til Revu, men via den gratis Bluebeam Vu. Man kan arbejde sammen på projekter også selvom man er offline. Byggeri handler om samarbejde. Bluebeam Studio gør det let at samarbejde omkring åbne fil-formater som PDF.

Video:

STUDIO SESSIONS

“Sessions” er betegnelsen for samarbejdsprocessen i Bluebeam Studio. Hér kan op til 500 personer kommentere og se hinandens rettelser med de oprettes – alt gemmes og dokumenteres undervejs…

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til Bluebeam Studio?