ARCHICAD Start Edition

DET BEDSTE AF BIM

...Til de helt små tegnestuer

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

ARCHICAD START EDITION

Kom godt i gang med BIM

ARCHICAD Start Edition er en version af ARCHICAD målrettet de helt små tegnestuer med 1-2 medarebejdere, som har behov for et stærkt BIM-program med frie modellerings-værktøjer og IFC-udveksling.

Med ARCHICAD Start Edition får man næsten alt det man forventer af et moderne BIM-program. Det er kun ganske få ting, som er taget ud af ARCHICAD Start Edition i forhold til den fulde version af ARCHICAD. Det omfatter bl.a. Curtain Wall (glasfacader), Hotlinked Modules (fungerer lidt som Blocks i AutoCAD), (TeamWok/BIM Server (samarbejde i samme fil), CineRender/SketchRender (visualisering), energiberegning, BIMx (BIM-viewer bl.a. til iOS og Android). Til gengæld er prisen for ARCHICAD Start Edition væsentlig lavere end den fulde version. Mange købere ønsker dog med tiden at opgradere til en fuld version af ARCHICAD, hvor man kun betaler for prisforskellen de første 3 år efter købet af ARCHICAD Start Edition. Læs om forskellen på versionerne hér >>

ARCHICAD Start Edition sælges uden serviceaftale, hvorved evt. support og opgraderinger skal købes som tillæg.

Med ARCHICAD Start Edition kan man altså sagtens opbygge et komplet BIM-projekt fra DWG-underlag eller overpå medrådgiveres IFC-modeller. Projektet opbygges i 2D og 3D med lag-struktur og et indbygget bibliotek med mere end 2.000 objekter medfølger. Hele projektets tegnignsmateriale kan opsættes på layouts, sammen med mængdeudtræk og styklister. Det samlede projekt kan afleveres som 2D-tegninger i PDF-format og 3D-modellen i IFC-format.

ARCHICAD Start Edition er på ingen måde at gå på kompromis med BIM, men tværtimod at hørste de lavest hængende frugter ved et godt BIM-workflow.

PERFEKTE PDF'ER

Det du ser, er hvad du får. PDF-filer fra ARCHICAD Start Edition indeholder kun projektets tændte lag, og lag kan senere slås til/fra i modtagerens PDF-viewer.

HASTIGHED

Du får ikke hurtigere BIM! ARCHICAD Start Edition presser alle kræfter ud af din computer, med understøttelse af f.eks. 64 bit, multi-processor support, optimeret OpenGL og background processing.

NYT PERSPEKTIV PÅ VERDEN

Arkitektur skal opleves i perspektiv! Selv store og komplekse 3D-modeller kan vendes og drejes helt glidende i perspektiv, så bygningen kan skabes som man oplever den.

GRAFISK BRUGERFLADE

Menuer, hvor tingene er hvor man forventer det. Faneblade for forskellige visninger, som f.eks. plan, snit, opstalt, perspektiv og mængder. Fuld skærm-visning på Mac, giver mere plads til at tegne.

Læs mere om ARCHICAD Start Edition på GRAPHISOFTs internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis ARCHICAD som demoversion, 30-dages “trial version”, studielicens eller til din uddannelsesinstitution.

KONTAKT OS

Vi sidder parat til at besvare dine spørgsmål omkring ARCHICAD