BIMcloud

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

BIMcloud

Professionel administration og skalering for store virksomheder

Artlantis er en rigtig smart måde at skabe flotte visualiseringer uden at være ekspert og uden at bruge en hel dag på hvert billede.

Med Artlantis importeres modellen let via plugins fra Revit, ARCHICAD, Vectorworks, Rhino og Sketchup, eller de mest brugte fil-formater for 3D, som f.eks. 3DS eller OBJ. Efter import styres materialer, lys, kamera og effekter i en brugerflade, som er helt anderledes og væsentlig lettere end andre visualiseringsprogammer. Når BIM-projektet ændres opdaterer man bare modellen med ét enkelt klik…

Artlantis leveres med en række objekter, som f.eks. mennesker og planter, men også med en indbygget objekt-butik, hvor man kan købe alverdens materialer, mennesker, dyr, biler, cykler, møbler, lamper og meget mere.

Artlantis Render har alt hvad du skal bruge for at skabe smukke, fotorealistiske illustrationer, uden at skulle ekspert, uden at vente i lang tid på beregning, uden at skulle slås med en kompliceret burgerflade, uden selv at skulle lede efter møbler på nettet og uden at skulle bruge en formue i anskaffelse. Artlantis er den letteste, hurtigste og billigste måde at illustrere dine visioner!

Video:

INTRODUKTION TIL BIMcloud

Oplev fordelene ved BIMcloud. Sikkert samarbejde, der er let at administrere og uden begrænsninger.

Video:

INTRODUKTION TIL BIMcloud

Treenigheden for BIM er BIM-server, arbejdsstationer og mobile enheder. BIMloud er med til at bringe dette til byggepladsen via BIMcloud, ARCHICAD og BIMx.

KONTAKT OS

Vi sidder parat til at besvare dine spørgsmål omkring BIMcloud