BIMx

BIM PÅ MOBILE ENHEDER

Hos kunden eller på byggepladsen

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

BIMx

Tegninger, 3D og informationer tilgængeligt overalt

BIMx er den ultimative oplevelse af BIM på mobile enheder eller for brugere uden BIM-kompetencer. 3D-model, mængder og informationer samles i én fil, der kan vises i det gratis program BIMx til Mac, Windows, Android eller iOS, f.eks. på en iPad. Vil man også koble modellen til tegninger med interaktie snitpile og links mellem f.eks. detalje-tegninger og 3D-modellen skal man benytte BIMx Pro, der kan købes til Android på Google Play eller til iO på Apples App Store.

Når man kan gå rundt i 3D-modellen, bliver oplevelsen meget stærkere end at kigge på tegninger og billeder i perspektiv. Lynhurtigt handler det om rum og løsninger, frem for hvordan en visualisering fremstår. Ikke alle kan forstå tegninger, men kobles de til 3D-modellen, bliver projektet pludselig virkeligt, så brugere og ikke-professionelle bygherrer kan forstå bygningens muligheder.

Da BIMx-filen ikke fylder meget kan den sendes som email eller link via BIMx Model Transfer – en cloud-service, som GRAPHISOFT tilbyder gennem serviceaftalen til ARCHICAD. Når modellen er delt, vil den automatisk kunne opdateres fra ARCHICAD. Dette er uhyre praktisk i forbindelse med digitale byggepladser, hvor rettelser automatisk slår i gennem på håndværkernes iPads.

Hvert objekt i modellen kan aktiveres og de relevante informationer kan tilgås. Man vælger inden eksporten, hvilke egenskaber der skal kunne læses i BIMx, f.eks. kan det på en væg være klassifikationskode (CCS), ID, længde, højde, tykkelse, løbende meter, navn på “Composite Structure”, rumfang og meget mere.

BIMx gør det let at dele viden om projektet og gør BIM mobilt.

OPDATERES FRA SKYEN

GRAPHISOFT tilbyder via serviceaftalen på ARCHICAD, at BIMx-filerne deles via “BIMx Model Transfer”, og automatisk opdateres på brugernes mobile enheder hver gang du publicerer BIMx-projektet.

Se video >>

INFORMATIONER

BIM gør det muligt at gemme uanede mængder information i 3D-modellen. BIMx gør det muligt at dele denne viden. Objekter kan vise alle relevante mængder, egenskaber og informationer, samt interaktive links, email-adresser, telefonnumre, m.v.

Se video >>

RUM OG BETEGNELSER

Interaktive rum-objekter viser informationer som f.eks. rum-nummer, areal, rumfang, antal vinduer/døre, overflader, vægfarver, gulvmateriale, m.v.

Se video >>

PRINT UDEN LEDNING

BIMx Pro lader dig printe tegninger og 3D-model trådløst via Airprint på iOS-enheder. Det gør det bl.a. let for kunder eller håndværkere, at printe deres eget tegningssæt.

Se video >>

Video:

VELUX

Velux benytter BIMx til at vise deres BIM-objekter og Daylight Visualizer software. Med BIMx linkes 2D-tegninger med 3D-model, BIM-objekter med detaljetegninger, egenskaber med hjemmesider og dagslysberegningen kan ses på gulvet, mens man går rundt i 3D-modellen.

Video:

BIMcloud Team Collaboration with BIMx PRO

BIMx Pro bliver sammen med BIMcloud til et kommunikationsværktøj, f.eks. mellem entreprenøren på byggepladsen og arkitekten på tegnestuen. Samtidig kan links til FM-systemet eller producentens hjemmeside strømline bygningens drift og vedligehold.

Video:

Smart Measure on iOS

Med BIMx Pro kan du selv tage mål på tegninger eller direkte i 3D-modellen. – Både længdemål og arealer.

Video:

BIM Data Access Everywhere

BIMx er en blanding af interaktive tegninger, 3D-model og informationer, kaldet en HyperModel. Lær BIMx at kende og se forskellen på den gratis BIMx og betalings-app’en BIMx Pro

Læs mere om PRODUKTET på den internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis BIMx som til Mac, Windows, Android eller iOS.

KONTAKT OS

Hvis du vil vide mere