MEP Modeler

MODELLERING AF INSTALLATIONER

Nemt og fleksibelt

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

MEP MODELER

Installationer koster i nogle tilfælde mange gange mere end resten af bygningen, samtidig er det en af de faggrupper, hvor der er størst værdi af BIM. MEP Modeler udvider ARCHICAD, så man let modellerer installationer for elektricitet, ventilation og VVS.

Denne lille udvidelse giver vigtig funktionalitet til ARCHICAD, så installations-systemer kan modelleres lige så let og intuitivt, som man forventer af ARCHICAD – uanset om man laver føringsvejene i plan, snit og opstalt, eller om man modellerer dem i 3D-perpektiv.

Til MEP Modeler hører et bibliotek af MEP-objekter i GDL-format, som gør selv store og komplekse modeller vises hurtigt i ARCHICAD. Ved installationen af MEP Modeler udvides også ARCHICADs indbyggede objekt-bibliotek, så f.eks. håndvaske og toiletter får tilslutninger til installationer.

MEP-objekterne kan tildeles en række egenskaber og informationer, som f.eks. klassifikation. Man kan også benytte disse for mængdeudtræk i ARCHICAD, ligesom der også er en simpel kollisionskontrol indbygget i MEP Modeller.

For koordinering og udveksling giver MEP Modeler mulighed for både forbedret import og eksport af installationer i IFC-format, som f.eks. kan importeres i Revit MEP, DDS-CAD, AutoCAD MEP og MagiCAD.

Playlist:

PRÆSENTATION AF MEP MODELER

Denne række af 11 videoer viser hvordan MEP Modeler kan bidrage til færre fejl i byggeriet. 90% af alle byggeprojekter er forsinkede eller overskrider budgettet, ofte p.g.a. komplicerede installationer, der ikke er tilstrækkeligt projekteret, koordineret og kvalitetssikret med rådgiverteamets fag-modeller. MEP Modeller er den letteste vej til at opnå gevinsten af BIM for installationer.

Læs mere om MEP Modeler på den internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis MEP Modeler som demoversion.

KONTAKT OS

Hvis du vil vide mere