Cinema 4D Visualize

HIGH-END RENDERS

Specielt til visualisering af arkitektur

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

CINEMA 4D VISUALIZE

Visualiseringer uden begrænsninger

MAXON Cinema 4D Visualize er en komplet softwarepakke til modellering og rendering. Avancerede funktioner som Global Illumination, Physical Sky, sketch-style rendering og et kæmpe bibliotek af 3D-scener, staffage, materialer, lys og meget mere.

Selv om Cinema 4D er god til at modellere især amoph geometri som f.eks. NURBS, er det i kombination med andre 3D- og BIM-programmer at Cinema 4D virkelig udmærker sig med en bred vifte af import-formater, bl.a. PSD, JPEG, DWG, IGES, VRML og OBJ. Desuden er der plugins, der forbedrer udvekslingen med bl.a. VectorWorks og ARCHICAD, ligesom ARCHICAD er født med en eksport direkte til Cinema 4D.

Udover still-billeder kan Cinema4D producere simple gennemflyvninger af dit projekt eller komplekse animationer til f.eks. film og TV – enten modelleret komplet i 3D eller indsat i foto eller video fra stedet. Kun fantasien sætter grænser!

Det giver ikke mening at forklare funktionaliteten i Cinema 4D, men kun garantere, at alt er muligt og kvaliteten af renderingen er i verdensklasse. Samtidig er beregnes  hvert billede hurtigt og med Cinema 4D Visualize er det muligt at sætte flere computere op til at rendere som én.

Brugerfladen i Cinema 4D er en historie for sig selv, hvor en palette kombinerer objektliste, lagfunktion, mappestruktur, synlighed og objekternes materialer og funktioner. Det betyder, at man uden en manual ofte kan gætte sig til hvordan selv komplekse funktioner fungerer, hvilket er tysk grundighed når det er bedst. – En sidste detalje: brugerfladen helt ens på både Mac og Windows.

Cinema 4D findes i en række “skræddersyede” pakker som dækker forskellige behov. BIM Equity sælger alle de forskellige versioner af Cinema 4D, men har valgt kun at præsentere Visualize-pakken, da den passer bedst til et BIM-workflow.

Video:

SEED BY AIXSPONZA

En kort film lavet udelukkende i Cinema 4D, som viser mange af de avancerede modelleringsmuligheder, komplekse overflader, realistisk lys, kameraegenskaber og meget andet som giver en frihed til at kommunikere dine visioner i billeder og video.

Læs mere om Cinema 4D Visualize på den internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis Cinema 4D som demoversion.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til Cinema 4D Visualize