BIMcollab

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

KUBUS BIMcollab

BIM for projekteringslederen

KUBUS BIMcollab sætter fart på kvalitetssikringen med Solibri Model Checker og Navisworks, ved at gøre fejlrapporterne tilgængelige online.

Via et web-interface, deles fejlrapporten og til projekteringsmødet kan projekteringslederen tildele fejl til relevante rådgivere, prioritere fejl, sætte deadlines, milestones, m.v. – Helt uden at have BIM-kompetancer.

Antallet og udviklingen af fejl bliver transparent og der opbygges en dokumentation for hvilke fejl der er rettet, af hvem og hvornår. Samtidig kan man løbende kommentere og sætte fotos/illustrationer til fejlene.

Ved hjælp af plugins, kaldet BCF Managers, til de mest gængse BIM-programmer, kan man synkronisere fejlrapporterne direkte til ens BIM-projekt. Man får en liste over fejl i f.eks. Revit eller ARCHICAD og dobbelt-klikker man en fejl zoom’er programmet automatisk til det valgte objekt. Når fejlen er rettet, kan man kommentere og lukke fejlen, der kun mangler at bliver godkendt af projekteringslederen.

Fordi fejlene på denne måde synkroniseres mellem brugerne på projektet, bliver BIMcollab ofte til en kommunikations-platform mellem rådgiverne, når de selv opdager fejl i hinandens fag-modeller. Det betyder, at mange fejl er rettet for kvalitetssikringen og før projekteringsmødet.

BIMcollab kan importere og eksportere fejlrapporter i BCF-format, som er det åbne fil-format for fejlrapporter. Men ofte benyttes plugins til ens BIM-program i stedet, så man kan synkronisere frem for at importere, eksportere og sende BCF-filer.

BIMcollab I SKYEN

Men et web-program som BIMcollab, kan du tilgå fejlrapporterne hvor-som helst og når-som-helst.

SKÆRMBILLEDER

Fejl beskrives med et skærmbillede, som er praktisk, hvis personen som retter ikke har alle fag-modeller i sit BIM-projekt.

PÅ TVÆRS AF PLATFORME

BIMcollab er virkelig OpenBIM, hvor koordinering og kvalitetssikring synkroniseres direkte mellem de forskellige BIM-platforme.

PLUGINS TIL DIT BIM-PROGRAM

Direkte plugins til Revit, Tekla, ARCHICAD, Sketchup, MagiCAD, Solibri, simpleBIM og Navisworks, resten forbinder via BCF-filer.

Video:

BIMcollab

BIMcollab lader dig administrere fejlrapporter og dele informationerne mellem rådgiverne, direkte i deres BIM-program. Det løfter værdien af programmer som Solibri Model Checker og Navisworks…

Læs mere om BIMcollab på den internationale produktside

START HELT GRATIS

Kom i gang med dit første projekt med BIMcollab helt gratis!

KONTAKT OS

Hvis du vil vide mere