IFC Optimizer

LESS IS MORE

Gør udvekslingen lettere

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

IFC OPTIMIZER

Fjern "information overload"

IFC-filer har ry for at fylde meget og være langsomme at åbne. Det gør Solibri IFC Optimizer noget ved. – Helt gratis!

En IFC-fil er i virkeligheden “bare” en tekstfil, men en masse data om 3D-modellens geometri og alle de tilknyttede informationer. Der er ingen BIM-programmer, som arbejder i IFC, men man eksporterer sit BIM-projekt til IFC.

Under denne konvertering er der altid en masse data, der bliver skrevet flere gange, og det er denne “redundante data”, som Solibri IFC Optimizer barberer væk, så filen ofte bliver reduceret med 65% af sin oprindelige størrelse. Ønsker man også at Solibri IFC Optimizer pakker tekstfilen i ZIP-format kommer reduktionen helt op på omkring 85%. – Det er i mange tilfælde nok til, at BIM-projektet kan sendes via email.

Med en mindre fil, bliver importen af IFC i andre programmer væsentlig hurtigere, så man gør modtageren glad, hvis man optimerer sine IFC-filer før udveksling.

Da det udelukkende er redundant data som slettes, er der ingen risiko for, at den optimerede fil har fejl efter behandlingen. Alt er som det plejer, bare mindre og hurtigere. – Og med BIM er det en god ting!

Læs mere om Solibri IFC Optimizer på den internationale produktside

DOWNLOAD PROGRAMMET HELT GRATIS

Download Solibri IFC Optimizer helt gratis!

KONTAKT OS

Hvis du vil vide mere