BIMcontact

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

BIMCONTACT

Projektweb med dig i centrum

BIM handleri stort omfang om at dele viden og informationer om byggeprojekter. OpenBIM handler om at gøre den viden tilgængelig uanset på tværs af faggrupper, softwareplatforme, tekniske enheder og IT-kompetencer. BIMcontact gør det let at dele projektet og tilgå det uden begrænsninger.

Der findes et utal af projektweb på markedet, men alligevel skiller BIMcontact sig ud. Måske fordi det er let og intuitivt at bruge, med en pæn og simpel brugerflade.

BIMcontact er tænkt som hele virksomhedens server i “skyen”, og ikke som et produkt der knytter sig til kun ét projekt. Det ses ved den struktur af “projektrum”, der adskiller virksomhedens projekter. I ét projektrum finder du alle data om det relevante projekt, som f.eks. online tidsplaner og ressourcestyring. Men også i prissætningen er det tydeligt at BIMcontact er skabt til virksomheder og ikke projekter. Prisen pr. bruger er lav, ekstra lagerplads er billigt og et ubegrænset antal eksterne brugere kan tilkøbes for en lille månedlig merpris. Det er f.eks. smart til entreprenører, kommuner og bygherrer, hvor alle samarbejdsparter vil kunne tilgå deres projekter uden ekstra omkostninger.

For denne vision kan gå i opfyldelse, er sikkerheden en forudsætning. BIMcontact ligger på fysiske servere i Sverige, så dine data ikke deles udenfor Europa eller sågar Norden. Der er versionsstyring af filer (så du kan fortryde dine rettelser på hvert dokument) og automatisk backup af alle data. Men det vigtigste er måske i forhold til systemer som Dropbox hvor to personer kan have den samme fil åben samtidig uden at vide det, eller man kan komme til at slette hinandens filer og mapper, når man rydder op på sin computer. Hér er BIMcontact et mere professionelt valg. Sidst men ikke mindst er der fuld rettighedsstyring, så hver bruger kun har adgang til at se eller redigere de dokumenter, administratoren ønsker.

Dokument-deling er kun værdifuld, hvis brugerne ved hvilke dokumenter der er delt og let kan tilgå dem. Med BIMcontact adviseres du via email, når der er nyt indhold til dig og indbyggede viewers giver direkte adgang til at læse mere end 300 fil-formater direkte i din browser. Men da BIMcontact er skabt til byggebranchen, er især IFC-vieweren udbygget med masser af funktioner, der lader dig filtrere de data og den del af modellen, du ønsker at se.

BIMcontact 02

IFC VIEWER

Den bedste måde at sikre alle på projektet kan tilgå 3D-modellen og dens informationer er ved at udveksle IFC-filer. BIMcontact lader dig navigere i IFC-modellen uden brug af andre programmer.

BIMcontact 03

DRIVE

Træt af at uploade og downloade filer til og fra projektweb. Med BIMcontact har du mulighed for at tilgå dine filer fra en synkroniseret mappe på din computer, hvor alle filer altid er opdaterede.

BIMcontact 04

MOBILE APPS

Alle på byggepladsen har en mobiltelefon eller en tablet. BIMcontact gør det let at tilgå tegninger og 3D-model uanset hvor du er. – Både til Android og iOS.

BIMcontact 05

DESKTOP APPS

Programmer til Windows og Mac lader dig benytte BIMcontact om et parallelt fil-system på din computer, hvor du åbner et dokument med et dobbelt klik og automatisk gemmer, når dokumentet lukkes.

Læs mere om BIMcontact på den internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis BIMcontact som demoversion begrænset til én bruger.