Udførelse

Udførelse

På byggepladsen møder man virkeligheden...

For entreprenørerne fjerner et BIM-baseret projekt-grundlag mange af de fejl, der typisk opstår på byggepladsen. De får et overblik, der medfører en mærkbar lavere risiko. BIM – eller VDC som de fleste entreprenører kalder det – er et effektivt planlægningsværktøj, der styrer byggeprocesser og logistik på byggepladsen. Derudover kan entreprenørerne trække præcise materialemængder til aktuelle købspriser, da programmerne er hægtet op på konstant opdaterede prisdatabaser. Dette betyder at entreprenørerne kan afgive

mere præcise tilbud og et bedre overblik over hele byggeprocessen. Mange års forskning og endnu flere års praktiske erfaringer viser, at entreprenørerne kan nedsætte deres tilbud med 10 % af anlægsprisen ved et skarpt BIM-projekt.

Hos BIM Equity rådgiver vi entreprenører omkring implementering af BIM og hvordan de får mest ud af deres BIM-investering. Vi tilpasser vores rådgivning til entreprenørvirksomhedens størrelse og omfanget af det konkrete byggeprojekt – for uanset projektets størrelse er der penge at spare.

Bram 02

Bram er teknisk ekspert bl.a. i ydelser målrettet til entreprenøren. Mængder og styklister fra BIM, regel-baseret kvalitetssikring (herunder kollisionskontrol), validering af modeller og data, kalkulation i Sigma og meget mere.

Kontaktoplysninger >>

CG Jensen

Hos CG Jensen giver BIM mening for udførelsen af bl.a. pladsstøbte betonbroer. Jo mere man modellerer i 3D, jo større værdi giver BIM.

Se vores case om CG Jensen hér >>

SIGMA Mini 01

Sigma er det stærkeste software til kalkulation, især på det danske marked hvor det er koblet med V&S prisdatabasen. Sigma er OpenBIM og importerer BIM via IFC eller via særligt plugin til Revit.

Læs om Sigma hér >>