Underentreprenør

Under- & fagentreprenør

Mindre entreprenører og håndværkere rammes også af byggebranchens stigende professionalisering – herunder den digitale udvikling. Kunderne forventer tegninger og visualiseringer, der er skabt digitalt og i 3D, så de undgår de dyre fejl som 2D-projektering medfører. I dag er BIM både billig og let at benytte, så investeringen i software og uddannelse kommer tilbage efter en kort periode. Samtidig bliver brugerne afhængige af den nye teknologi, der gør dem bedre til deres arbejde og fjerner en stor del af den risiko, der knytter sig til en forældet

arbejdsmetode. Håndværkere og mindre entreprenører udfører det man med et fint ord kan kalde ”design/built”, hvor én virksomhed udfører de opgaver som i større byggerier spredes over en mindre hør af rådgivere og entreprenører.

Hos BIM Equity optimerer de processer, hvor samme person eller mindre team er ansvarlige for at bringe et byggeprojekt fra idé til virkelighed. Dette gælder uanset om man er håndværker, entreprenør eller typehus-producent.

Floor Plan

Mangler du en simpel måde at lave opmålinger. Med en iPad og måske en trådløs, håndholdt lasermåler, kan du let registrere det du skal og udtrække arealer og styklister.

Læs mere om Orthograph Floor Plan hér >>

SIGMA Mini 01

Med Sigma kan man nedbryde mængder i entrepriser, prissætte dem og eksportere tidsforbruget til f.eks. Microsoft Project.

Læs mere om Sigma hér >>

Bluebeam

Vil du have værdien af BIM uden at investere i dyr software og uddannelse. Med Bluebeam Revu kan du lave simpel mængdeudtræk, kalkulation og kollisionskontrol direkte på 2D-tegninger i PDF-format.

Læs mere om Bluebeam Revu hér >>