Få 3 tilbud fra en håndværker

Nemt og billigt

Find håndværker

De mest populære håndværkere

anlægsgartner

Indhent 3 tilbud på en anlægsgartner

Arkitekt

Indhent 3 tilbud på en arkitekt

Beslagsmed

Indhent 3 tilbud på en beslagssmed

Blikkenslager

Indhent 3 tilbud på en blikkenslager

boligmontør

Indhent 3 tilbud en boligmontør

Byggefirma

Indhent 3 tilbud et byggefirma

byggesagkyndig

Indhent 3 tilbud på en byggesagkyndig

bygningskonstruktør

Indhent 3 tilbud på en bygningskonstruktør

Elektriker

Indhent 3 tilbud på en elektriker

Entreprenør

Indhent 3 tilbud på en entreprenør

Flyttefirma

Indhent 3 tilbud på et flyttefirma

Glarmester

Indhent 3 tilbud på en glarmester

havearkitekt

Indhent 3 tilbud på en havearkitekt

Indretningsarkitekt

Indhent 3 tilbud på en indretningsarkitekt

Ingeniør

Indhent 3 tilbud på en ingeniør

Kloakmester

Indhent 3 tilbud på en kloakmester

landskabsarkitekt

Indhent 3 tilbud på en landskabsarkitekt

Låsesmed

Indhent 3 tilbud på en låsesmed

Maler

Indhent 3 tilbud på en maler

Murer

Indhent 3 tilbud på en murer

Nedrivningsfirma

Indhent 3 tilbud et nedrivningsfirma

Snedker

Indhent 3 tilbud på en snedker

Tagdækker

Indhent 3 tilbud på en tagdækker

Teknisk designer

Indhent 3 tilbud på en teknisk designer

Tømrer

Indhent 3 tilbud på en tømrer

Vinduespudser

Indhent 3 tilbud på en vinduespudser

VVSer

Indhent 3 tilbud på en vvs’er

13 Faktorer der er vigtige når du skal hyre en håndværker

 

Når du skal vælge håndværker så er det i høj grad et spørgsmål om tillid. Håndværkeren skal ind i dit hjem, og derfor vil vi gerne have én, der er til at stole, pålidelig, holder aftaler og rydder op efter sig.

Vi har samlet 13 faktorer som du skal være opmærksom på når du vælger håndværker: 

 1. Definer opgaven grundigt
 2. Find håndværkerne
 3. Screen håndværkerne
 4. Få flere tilbud
 5. Få referencer fra andre brugere
 6. Tjek tilladelser
 7. Tjek forsikring
 8. Spørg til garanti på arbejdet
 9. Undersøg erfaring med tilsvarende opgaver
 10. Bidrag til god kommunikation
 11. Spørg ind til tidsplanen
 12. Overvej yderligere omkostninger
 13. Husk at anmelde din oplevelse

Definer opgaven grundigt

Sørg for at definere den opgave du skal udført grundigt. Jo mere detaljeret du kan være i dine ønsker, des mere præcist tilbud vil du også få. Sørg for at inkludere billeder af opgaven, krav til løsning eller andet.

 

Find håndværkerne

Benytter du en tjeneste som 3byggetilbud er denne del nem. De finder håndværkere, der er tæt på dig, vurderer deres autorisation, servicescore og deres tilgængelighed. Du kan vælge at tage en 3. part med på råd, som kan være en som du selv indhenter tilbud fra, eller en du har fået anbefalet af en bekendt.

 

Screen håndværkerne

Når du er kommet frem til forhåndsudvælgelsen, så sørg for for at tjekke deres hjemmesider, så du kan forenes med deres værdisæt.

 

Få flere tilbud

Benytter du 3 byggetilbud er du sikret minimum 3 tilbud, som du kan vælge imellem. Dermed har du en bedre indikation af det reelle prisleje.

 

Få referencer fra andre brugere

Sørg for at indhente erfaringer fra andre bruger. Det bedste er at få det direkte fra brugerne, men ellers så brug anmeldelsesplatforme som 3byggetilbud, TrustPilot, Google, Facebook m.fl for at sikre at du får en reel vurdering af hvordan firmaet er.

 

Tjek tilladelser

Benytter du ikke en platform skal du selv sikre dig at firmaet og de personer, der kommer ud har de rigtige autorisationer til at udføre opgaven. Dernæst skal du selvfølgelig sikre dig selv at have tilladelse til f.eks. ombygningen eller hvis du f.eks. skal have skiftet toilet i ejendomsforeningen at du har tilladelse og har adviseret andre beboere.

 

Tjek forsikring

Tjek altid om håndværkeren har en ansvarsforsikring i tilfælde af fejl. Benytter du en platform har de af og til en forsikring, der kan dække fejl og f.eks. i forbindelse med en konkurs. Men det er ikke alt den dækker, hvorfor det er en god idé at undersøge til bunds.

 

Garanti på arbejdet

Er der en særlig garanti på det udførte arbejde, så sørg for at få dokumentation på det. Det er ikke sikkert du kan huske de præcise vilkår for garantien om 2 år. 

 

Undersøg erfaring med tilsvarende opgaver

Husk at undersøge om firmaet har erfaring med samme type opgaver som du giver dem. Har de udført opgaven mange gange, kan de typisk udføre den hurtigere og med færre fejl.

 

Bidrag til god kommunikation

God kommunikation er nøglen til et godt samarbejde. Sørg for selv at bidrage med dine forventninger til opgaven, nøgleudlevering, fleksibilitet i forhold til tidspunkt, om der er noget du kan sørge for. Ved selv at åbne dialogen, kommer det som regel tifoldigt tilbage.

 

Spørg ind til tidsplan

Sørg for at få lagt en realistisk tidsplan og sørg for at den er godkendt af både dig og håndværkeren. Der kan selvfølgelig opstå noget undervejs, der udskyder opgaven, men ved at den er defineret, så ligger der en hvis forventningsafstemning.

 

Overvej yderligere omkostninger

Når der afgives tilbud fra håndværkerne, så er det ofte i forhold til præcis den beskrivelse du har givet og hverken mere eller mindre. Spørg derfor gerne ind til hvad deres timepris er, og om de har andre kompetencer. Det kan f.eks. være du skal have skiftet toilet og at der i den forbindelse skal males efter opsætning af nyt toilet. Hvis ikke du beskriver at det skal gøres i opgaven, er der risiko for at du skal oprette endnu en opgave og dermed have et andet firma til at male efter.

 

Husk at give feedback

Måden platformene fungerer på og måden du og jeg kan hjælpe hinanden er ved at give gode tilbagemeldinger på relevante anmeldelsesplatforme. Var håndværkeren særligt god til at overholde tidsplanen? Leverede han merydelser gratis, eller udførte han det “bare” til punkt og prikke – så giv den feedback.

Seneste Artikler

Få overblik over de seneste af vores artikler på bimequity.dk

Komplet GUIDE til valg af polyurethan gulv!

Komplet GUIDE til valg af polyurethan gulv!

I denne komplette guide vil vi guide dig gennem valget af polyurethan gulv og informere dig om de mange fordele ved dette slidstærke og vedligeholdelsesvenlige materiale. Polyurethan gulve (eller PU gulve) er slidstærke gulve med høj belastningsevne, der er nemme at...

Professionel Topkapning af Træer – Se Priser & Få Tilbud

Professionel Topkapning af Træer – Se Priser & Få Tilbud

Der er mange gode grunde til at få foretaget en topkapning af dit træ.  Typisk vil det være fordi: Træet er vokset for stort Det har vokset sig skævt Du vil øge træets sundhed Det skygger (enten for dig selv eller naboer) Hvis du ønsker at bevare træernes sundhed og...

Netpuds pris

Netpuds pris

Netpuds er en oplagt renoveringsmetode af din facade, hvo den fremstår slidt med eventuelle revner.  Hvad er netpuds Netpuds er en slags fleksibelt armeringsnet, der lægges på din eksisterende facade og giver en overflade, der kan modstå en vis grad af bevægelse uden...