Netpuds pris

Netpuds af en facade

Netpuds er en oplagt renoveringsmetode af din facade, hvo den fremstår slidt med eventuelle revner. 

Hvad er netpuds

Netpuds er en slags fleksibelt armeringsnet, der lægges på din eksisterende facade og giver en overflade, der kan modstå en vis grad af bevægelse uden at slå revner.

Typisk netpuds pris

Netpuds koster typisk fra ca. 700 kroner pr kvadratmeter inkl. moms og opefter, afhængig af om der skal slibning / tilpasning af den eksisterende facade til.

Vil du have lagt flere laf af puds, kommer det typisk som en merpris, men kan give en bedre finish og et længerevarende resultat.

Hvad skal jeg forberede inden netpudsning 

Typisk vil der være en besigtigelse af din bolig enten ud fra billeder eller fysisk, for at konstatere de faktuelle forhold. Her vil der blandt andet blive kigget efter:

 • Sætningsskader
 • Løst puds
 • Eventuelle løse mursten ved murstensbyggeri

Hvad påvirker ellers prisen på netpuds?

Andre elementer, der kan påvirke prisen på netpuds er:

Særlig krav til mønstre eller farver: Typisk har du ikke frit valg i eventuelle slutmønstre eller farver, hvorfor det typisk kommer som et tillæg. Dette gælder også ved eventuel slutmaling af facaden. 

Størrelsen af facaden: Er der tale om meget små opgaver vil prisen per kvadratmeter typisk stige. Det kunne f.eks. være hvis du kun vil have foretaget netpuds af en skorsten. 

Eventuel leje af stillads: Afhængig af husstørrelse kan det være nødvendigt med stillads, hvilket vil øge prisen på opgaven.

Fordele ved netpuds

 • Netpuds giver en langvarig flot facade, på trods af en tidligere trist facade. Ofte kan du få over 10 års vedligeholdelsesfri facade.
 • Der vil være en mindre risiko for at der slås nye revner, grundet det fleksible armeringsnet.
 • Der kan være en let øget isoleringsevne, med mindre varmeregninger til følge.

 

Ofte stillede spørgsmål om netpuds

 • Er netpuds af facade egnet til alle typer facader?

  Ja, netpuds af facade kan anvendes på forskellige facade materialer såsom mursten, sten, beton mv.

 • Hvor lang tid tager netpuds af facade processen normalt?
  Varigheden af netpuds af facade processen varierer afhængigt af bygningens størrelse, omfanget af rengøring og reparationer, der er nødvendige. Ved indhentning af tilbud kan du få et mere præcist estimat.

 • Kan jeg selv komme netpuds på min facade?
  I teorien ja, men i praksis vil det være bedst at lade en professionel klare det. Du kan spare penge ved at klare en del af den indledende rengøring og slibning selv.

Relaterede Artikler…

Komplet GUIDE til valg af polyurethan gulv!

Komplet GUIDE til valg af polyurethan gulv!

I denne komplette guide vil vi guide dig gennem valget af polyurethan gulv og informere dig om de mange fordele ved dette slidstærke og vedligeholdelsesvenlige materiale. Polyurethan gulve (eller PU gulve) er slidstærke gulve med høj belastningsevne, der er nemme at...

Termorude Priser

Termorude Priser

Er termoruder dyre? Tjaa...  Måske. Som oftest vil termoruder være en god investering på sikkert grundet en højere isoleringsevne end f.eks. enkeltlagsvinduer.  I denne artikel kommer vi ind på fordele ved termoruder, samt hvordan du får den bedste pris. Hvad er...

Flyttefirma priser

Flyttefirma priser

Skal du flytte? At flytte til en ny bolig er en spændende, men også udfordrende tid. En af de vigtigste faktorer,  er omkostningerne ved selve flytningen. Flyttefirma priser kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. I denne artikel gennemgår alt om...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *