ARCHICAD

DESIGN HANDLER IKKE KUN OM DOKUMENTATION

LEASE ELLER KØB? LÆS MERE

ARCHICAD

Et universelt BIM-værktøj

ARCHICAD er verdens første BIM-program, udviklet af arkitekter for arkitekter i 1984. I dag er ARCHICAD meget mere, men stadig væk også det samme.

ARCHICAD er enkelt, sjovt og fleksibelt – også til et moderne formsprog. Intuitiv tilgang til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtige planvisninger og stærke visualiseringer er blot noget af det, der gør ARCHICAD til noget helt særligt.

Uanset om brugerne arbejder med indretning, designer bygninger eller skaber landskaber er brugerne glade for programmets intuitive workflow. Og uanset om der står arkitekt, konstruktør, ingeniør eller entreprenører på CVet, er ARCHICAD stærkt vanedannende.

Af samme årsag bliver ARCHICAD ofte et universelt redskab, der løser alle dine opgaver – fra skitsering, konceptudvikling til projektering. Da ARCHICAD understøtter IFC-udveksling er samarbejde på tværs af software-platforme og fag også håndteret. Det er det OpenBIM handler om!

Uden merpris leverer BIM Equity dansk lokalisering, der indeholder danske objekter, bips-lag og tegnings-standarder, CCS-klassifikation og forberedt overførsel for kalkulation i SIGMA. Dette gør altsammen ARCHICAD til den mest alsidige og komlette BIM-platform på markedet, med masser af ekstra programmer, add-ons, objekter og services fra andre producenter.

NURBS & ALGORITMER

Integration til Rhino og Grasshopper lader dig bruge de programmer du synes løser opgaven bedst

CINERENDER

Integreret visualiserings-modul gør det let at kommunikere dine løsninger, lige så smukt som du tænker dem

SAMARBEJDE

BIM Server lader projekt-teamet arbejde sammen i Teamwork, uden man behøver at vente på hinanden

ALT PÅ ÉN IPAD

BIMx er en BIM-viewer, der giver almidelige mennesker projektet i hænderne, så de ikke vil lægge det fra sig igen

VIDEO

ARCHICAD 22

ARCHICAD 22 indeholder masser af nye features. Blandt nyhederne er optimeret facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af software og fag.

Se videopræsentation fra verdenspremieren til højre eller læs om de nye features her >>

TEST UDEN RISIKO

Try it, don’t read about it! Vi kunne skrive meget om alle de features, der gør ARCHICAD til det rette valg for byggeriets parter. Men du forstår først for alvor alle fordelene, når du selv arbejder med det. Derfor tilbyder vi et 3 måneders pilotprojekt, hvor du – helt uden risiko – kan teste ARCHICAD.

Se hvordan du kommer igang her >>

UDANNELSE & KURSER

Uanset hvor digital byggebranchen end bliver, er det i sidste ende mennesket bag computeren, der sikrer, at kvalitet, tid og økonomi går op i en højere enhed. Gennem årerne har vi uddannet over 400 kursister og afholder mere end 30+ BIM-realterede kurser om året. Find det kursus, der bedst indfrier dine behov eller kontakt BIM Equity for et tilbud om et skræddersyet kursus.

Se vores aktuelle kurser her >>

VIDEO

RECLAIM CREATIVITY

BIM er den røde tråd, der samler 2D og 3D, men som også bliver rygraden i vidensdelen gennem hele byggeprojektet. For denne vision lykkedes, må BIM ikke blive en teknisk disciplin for projektering, men skal i ligeså høj grad være en kreativ process for arkitekter og designere. Med ARCHICAD i hovedrollen, har vi lavet 5 små film om BIM for skitsering.

ARCHICAD TRAINING SERIES

Kom i gang med ARCHICAD helt gratis. Brug tre timer på et begynder-kursus, der gennem 8 tutorials og opgaver introducerer dig til ARCHICAD-universet.

Start din læringsrejse her >>

VIDEO

Algoritmisk Design med Rhino og Grasshopper

Selv om ARCHICAD er et oplagt værktøj til skitsering og projektering, opstår der af og til projekter, hvor det giver mening at udvide ARCHICADs værktøjspalette.  ARCHICADs integration med programmerne Rhino og Grasshopper er løsningen, som sikrer en enestående tilgang til formgivning via visuelle scripts.

Læs mere om ARCHICAD på GRAPHISOFTs internationale produktside

DOWNLOAD GRATIS
DEMO-VERSION

Download gratis ARCHICAD som demoversion, 30-dages “trial version”, studielicens eller til din uddannelsesinstitution.

KONTAKT OS

Vi sidder parat til at besvare dine spørgsmål omkring ARCHICAD