Uddannelse

INVESTER I DIG SELV

UDDANNELSE

Kompetencer går aldrig af mode.

Man kan altid blive klogere! Rigtig mange professionelle brugere udnytter kun en lille del af de funktioner deres software tilbyder. De har ironisk nok ofte ikke tid til at tillære sig, hvordan man kan arbejde mere effektivt ved at udnytte teknologien bedst muligt.

BIM Equity har landets bedste kurser i brugen af BIM-software, BIM-metode og de processer der ligger bag. Om du ønsker specifik læring omkring visualisering i Cinema 4D, automatiseret kvalitetssikring, hvordan man opsætter et FM-system eller en bred forståelse af det workflow, der ligger gemt bag projektets udvikling fra første skitser til drift og vedligehold, så er BIM Equity det rette uddannelsessted.

Vores uddannelser afholdes af erfarne fagfolk i vores flotte lokaler i København- med lidt morgenmad, frokost, kaffe og te. Samtidig kan du altid møde BIM Equitys medarbejdere og få en snak om BIM.

Læs mere om vores kurser eller tag fat i os, hvis du vil komme med ønsker til kurser eller vil tilrettelægge et “skræddersyet” kursus til dig selv eller tegnestuen. Vi leverer viden – resten er op til dig.

Video:

BIM EQUITY & OPENBIM

Hvorfor BIM? Hos BIM Equity handler BIM om, at effektivisere og optimere byggeriet, så interessenterne bliver mere profitable.

Hvordan? Ved at mestre den teknologi der gør det hele muligt og ved at sikre en åbenhed og transparens gennem OpenBIM.

KONTAKT OS

Hvis du har specifikke ønsker til kurser eller vil høre mere om hvad der er muligt...